Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δημόσιο ΙΕΚ Νέων Μουδανιών: Νέες ειδικότητες

Η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε τις ειδικότητες των Δημοσίων ΙΕΚ για το σχολικό έτος 2019-20. 

Το Δημόσιο ΙΕΚ Νέων Μουδανιών προκειμένου να βοηθήσει όλους τους δημότες, αποφοίτους κάθε τύπου Λυκείου, ανεξαρτήτως ηλικίας (άνεργους, φοιτητές, εργαζόμενους, αγρότες κλπ.) στην πραγματοποίηση των προσδοκιών τους για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη έλαβε έγκριση για τις ακόλουθες ειδικότητες:

 

  • 1. ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ 
  • 2. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ 
  • 3. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
  • 4. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)
  • 5. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
  • 6. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 
  •     (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ - ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ)

 

     Η τελική έγκριση λειτουργίας των τμημάτων θα δοθεί εφόσον εγγραφεί ικανοποιητικός αριθμός ενδιαφερομένων σε κάθε τμήμα.

     Η φοίτηση στα Δημόσια ΙΕΚ είναι δωρεάν και οδηγεί σε Δίπλωμα επιπέδου 5 από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, αναγνωρισμένο σε όλα τα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρέχεται αναβολή στράτευσης και τα μαθήματα γίνονται απογευματινές ώρες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές κλπ. μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του ΙΕΚ τηλ.: 23730 26250, 23730 23330 και στο e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα