Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προγράμματα από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ν. Προποντίδας

Tο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ν. Προποντίδας υλοποιεί προγράμματα Ξένων Γλωσσών: Αγγλικών, Ιταλικών και Γερμανικών για τον Τουρισμό (Α2) διάρκειας 25 ωρών, Πρόγραμμα Διαμόρφωσης και Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων διάρκειας 25 ωρών και Εργαστήρι Χειροτεχνίας (50 ώρες).



Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν σε κάθε Δημοτική Ενότητα (έδρα) και μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.



Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 29/11/2019 και τα τμήματα θα ξεκινήσουν από 10/12/2019.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε:

Δημαρχείο Νέων Μουδανιών, κα Τσιτσίλογλου Μαρία, 2373350280
Δημοτικό κατάστημα Τρίγλιας, κα Μαλακόζη Κατερίνα, 2373350320
Δημοτικό κατάστημα Καλλικράτειας, κα Μπερτζίκη Γιώτα , 2399350002

Η αίτηση διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή στο link:
https://drive.google.com/…/1d_qhfiLZjBDIgdrbfHduWK22gs…/view
και κατατίθεται ηλεκτρονικά στο email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας-Θρησκευμάτων και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα