Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δωρεά ενός laptop από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Χαλκιδικής

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Χαλκιδικής, εκτός από την ενίσχυση των συναδέρφων τους αστυνομικών, γνωρίζοντας και την έλλειψη εξοπλισμού του γραφείου εκπαίδευσης, αποφάσισε να το ενισχύσει, με τη δωρεά ενός laptop. 

 

Η πράξη αυτή στοχεύει στην αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας προς όφελος πάντα του προσωπικού του σώματος και κατ’ επέκταση της κοινωνίας. Η αναγκαιότητά του είναι μεγάλη, αφού είναι μέσο αναζήτησης πληροφοριών – εκπαιδευτικών βίντεων – παρουσιάσεων και διαφόρων άλλων προγραμμάτων.

Παράλληλα χρησιμοποιείται ως εργαλείο αναζήτησης, παρουσίασης και προετοιμασίας, εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, βίντεο ή εγγραφών. Είναι το πρώτο βήμα για την βελτίωση της εκπαίδευσης, το οποίο μας οδηγεί σε εκπαιδευμένους αστυνομικούς άρα ποιοτικότερη αστυνόμευση.

Μία ακόμη ενέργεια, προσφοράς, στήριξης και αλληλεγγύης απέναντι στους συναδέλφους τους και προπαντός μία δωρεά που θα αξιοποιηθεί προς όφελος του κοινού καλού.

Η Ένωση ευχαριστεί το Εργοστάσιο Επεξεργασίας Ελιάς ΔΕΑΣ ΑΕ για την συνεχή και ανιδιοτελής στήριξη στην Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Χαλκιδικής. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα