Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, δύο άνδρες, στην κατοχή των οποίων εντοπίσθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και υλικά στρατιωτικού τύπου.



Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί εκρηκτικών μηχανισμών.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του ενός ατόμου στην Χαλκιδική, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•    ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 572 γραμμαρίων,
•    μικροποσότητες κατεργασμένης κάνναβης και ναρκωτικής ουσίας MDMA,
•    3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
•    χρηματικό ποσό 6.285 ευρώ και
•    ένα κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο άλλος άνδρας προμηθευόταν ναρκωτικές ουσίες από το παραπάνω άτομο και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν 43 πολεμικά φυσίγγια, υλικά στρατιωτικού τύπου (βραδύκαυστο φιτίλι, πυροκροτητής, καπνογόνο, μηχανισμοί παγίδευσης), καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα