Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Ν. Τρίγλια

Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Δήμου και του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού στη Ν. Τρίγλια.

 

Από το πρωί είχαν στηθεί από τα σχολεία και το Σύλλογο Νέων Ν. Τρίγλιας περίπτερα με τις Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τους και πραγματοποιήθηκε “Bazaar”. Ακόμη, στόλισαν με πρωτοβουλία της Τράπεζας Αίματος Γιώργος Καλλιαντζάς το δέντρο της Αγάπης, όπου συγκεντρώνονται φάρμακα.

 

Το απόγευμα στην εκδήλωση πήραν μέρος: Η Δημοτική Φιλαρμονική Ν. Τρίγλιας, η Δημοτική Χορωδία Ν. Τρίγλιας και τα παιδιά του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Τρίγλιας. Ακολούθησε χορός και παιχνίδια για τα παιδιά.

 

“Όταν το μεράκι και η αγάπη γι' αυτό που κάνεις, ενώνονται σε μία όμορφη συνεργασία συλλόγων, ατόμων, φορέων το αποτέλεσμα είναι αξιοζήλευτο. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στη χθεσινή εκδήλωση της Ν. Τρίγλιας. Η συμμετοχή του κόσμου και τα χαρούμενα πρόσωπα είναι για όλους μας η καλύτερη ανταμοιβή”, δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα