Iωάννα Γιαννακοπούλου: Η ιστορία της κοπέλας που έχασε τη ζωή της στο Σχηματάρι

Iωάννα Γιαννακοπούλου: Η ιστορία της κοπέλας που έχασε τη ζωή της στο Σχηματάρι
eurokinissi

Μια ανθρώπινη ιστορία κρύβεται πίσω από τον τραγικό θάνατο της 28χρονης Ιωάννας Γιαννακοπούλου που έχασε τη ζωή της στη χτεσινή καραμπόλα στο Σχηματάρι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της HuffPost Greece η άτυχη κοπέλα ερχόταν στην Αθήνα σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο και τώρα ερχόταν για να συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό γκαλά με την αδερφή της δημοσιογράφο Θάλεια Γιαννακοπούλου.

Ιωάννα Γιαννακοπούλου

Θάλεια Γιαννακοπούλου

Η 28χρονη Λαρισαία Ιωάννα Γιαννακοπούλου ήταν κόρη του γνωστού διαιτητή Ποδοσφαίρου και υπαλλήλου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας Κοσμά Γιαννακόπουλου και της Τασούλας Μηλιώνη. Η Ιωάννα τραυματίστηκε σοβαρά από τη σύγκρουση, απεγκλωβίστηκε και έδωσε σημεία ζωής, ωστόσο κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο της Χαλκίδας εξέπνευσε.

Η άτυχη Ιωάννα, επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Βασίλης Πιτσίλκας, γιος του παλαίμαχου διαιτητή μπάσκετ, Νίκου Πιτσίλκα. Ο 29χρονος Βασίλης Πιτσίλκας τραυματίστηκε σοβαρά στο θώρακα και έχει αιμάτωμα στους πνεύμονες. Μεταφέρθηκε αρχικά στον Ερυθρό Σταυρό όπου χειρουργήθηκε και στη συνέχεια στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου παραμένει σε σοβαρή κατάγματα.

Υπάρχουν συνολικά επτά τραυματίες από την απίστευτη καραμπόλα, στην οποία ενεπλάκη και πούλμαν που μετέφερε μαθητές από σχολείο του Περιστερίου. Όλα τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

Δημοφιλή