Αμερικανίδα πήγε να βρει το αγόρι της στον Καναδά - Βρέθηκαν και οι δύο νεκροί σε εθνική οδό

Μια μπλε Chevrolet του 1986 ήταν το μόνο στοιχείο που βρέθηκε στην σκηνή του εγκλήματος.
Chynna Noelle Deese and Lucas Robertson Fowler/ Facebook

Μια νεαρή αμερικανίδα γυναίκα και ο Αυστραλός φίλος της είχαν ξεκινήσει για να εξερευνήσουν τη Βρετανική Κολούμπια, όταν βρέθηκαν νεκροί σε μια απομακρυσμένη εθνική οδό του Καναδά.

Η Κάινα Νοέλ Ντιζ, 24 ετών και το αγόρι της Λούκας Ρόμπερτσον Φόλερ, 23, βρέθηκαν την Παρασκευή 19 χιλιόμετρα νότια των Λάιαρντ Χοτ Σπρινγκς. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι θάνατοι μοιάζουν ύποπτοι αλλά η έρευνα βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο.

Στη σκηνή του εγκλήματος βρέθηκε επίσης μια μπλε Chevrolet του 1986 με πινακίδες της πόλης Αλμπέρτα. Η αστυνομία ψάχνει πληροφορίες για το βανάκι, αν ήταν αυτό το οποίο οδηγούσε το ζευγάρι ή ανήκει σε κάποιον άλλον.

Ο Λούκας Φόλερ, ζούσε στην Βρετανική Κολούμπια και η Ντιζ τον επισκέφθηκε για να εξερευνήσουν μαζί την περιοχή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομία το ζευγάρι πρέπει να δολοφονήθηκε κάποια στιγμή από την Κυριακή το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν η δολοφονία τους ήταν προσχεδιασμένη ή απλά ήταν τα άτυχα θύματα ενός ψυχοπαθούς.

«Σε αυτό το σημείο, δεν έχουμε στοιχεία για να συνδέσουμε αυτούς τους θανάτους με άλλες έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη» δήλωσε αστυνομικός που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ δήλωσε επίσης ότι ήταν πρόθυμο να βοηθήσει με την εξιχνίαση της υπόθεσης.

«Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια για την απώλειά τους», ανέφερε ένας υπάλληλος του τμήματος. «Παρακολουθούμε στενά τις έρευνες των τοπικών αρχών για την αιτία θανάτου του ζευγαριού. Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε κάθε βοήθεια».

πηγή: cnn

Δημοφιλή