Big Bang Festival 5: Το πιο τρελό μουσικό καλειδοσκόπιο για παιδιά, έρχεται στη Στέγη

Στις 25 & 26 Μαΐου 2019, εντός και εκτός της Στέγης.

Μουσικοί, μπάντες, καλλιτέχνες, παρελάσεις, πειράματα, κατασκευές, περφόρμανς και παραστάσεις προσκαλούν γονείς και παιδιά να ανακαλύψουν τι σημαίνει Μουσική.

Το γνωρίζουμε καλά: κανείς δεν εκτιμά τη μουσική όσο τα παιδιά, που κουνιούνται ρυθμικά σε κάθε νότα, γουρλώνουν τα μάτια με το άκουσμα ενός παράξενου ήχου, αρπάζουν μουσικά όργανα και αντικείμενα χωρίς δεύτερη σκέψη. Αντί να τους πούμε «μην κάνεις αυτό ή το άλλο», τους λέμε «μπες με φόρα στη Στέγη και κάνε βουτιά στον κόσμο της μουσικής» στο Big Bang Festival στις 25 και 26 Μαΐου.

Γιατί αυτό είναι ένα μουσικό φεστιβάλ αφιερωμένο στην υπέροχη περιέργεια των παιδιών. Στο Big Bang συμβαίνουν κάθε χρονιά τρελά πράγματα μέσα στη Στέγη σε διάφορους χώρους αλλά και έξω στη γειτονιά. Αφρικανική μουσική σε παρέλαση, μια ορχήστρα που μαγειρεύει, περίεργα μουσικά όργανα, υπερμεγέθη πνευστά, αυτοσχέδια μουσικά όργανα σε παράξενα σχήματα, marching bands, διαδραστικά εργαστήρια σύγχρονης μουσικής, μουσικό ταξίδι στα παράλια της Μεσογείου, δέντρα-ηχητικά γλυπτά, ηχητικά τοπία με λίμνη και πυγολαμπίδες, ηχητικό μασάζ. Ελάτε, λοιπόν, μαζί με τα παιδιά σας να δείτε τις φετινές εκπλήξεις και πειραματιστείτε με τη μουσική συμμετέχοντας ενεργά στις εκδηλώσεις. Τα παιδιά θα έχουν να υπερηφανεύονται πως άρχισαν να πηγαίνουν σε φεστιβάλ μουσικής από βρεφική ηλικία.

Για το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ, επισκεφτείτε τη σελίδα.

Συντελεστές

Επιμέλεια Φεστιβάλ: Χρήστος Καρράς, Μυρτώ Λάβδα

Εκτός από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, στο δίκτυο αυτό συμμετέχουν επίσης το Fundacao Centro Cultural de Belém (Πορτογαλία), το Espoon Kaupunki (Φινλανδία), η Opéra de Rouen και Opéra de Lille (Γαλλία), το Palais des Beaux Arts και το MotorMusic (Βέλγιο), το Insitituto de la Cultura y de las Artes Sevilla – ICAS (Ισπανία), το Childrens’ Cultural Centre LTD- THE ARK (Ιρλανδία), το De Twentse Schouwburg (Ολλανδία) και το Eesti Kontsert (Εσθονία).

Το φεστιβάλ μουσικής για παιδιά BIG BANG είναι μια συμπαραγωγή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση και της Zonzo Compagnie, ενώ αποτελεί τμήμα του ευρωπαϊκού δικτύου BIG BANG.

Συγχρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα «Δημιουργική Ευρώπη» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πληροφορίες

ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ (Συγγρού 107)
Ωράριο λειτουργίας: ΔΕ-ΚΥΡ 09:00-21:00
Γίνονται δεκτές πιστωτικές - χρεωστικές κάρτες Amex,Visa, MasterCard & Diners.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ
Σημεία πώλησης εκτός Στέγης
Στα καταστήματα Public

Στο κατάστημα IANOS της οδού Σταδίου (η αγορά εισιτηρίων πραγματοποιείται μόνο με μετρητά)

Δημοφιλή