Η Gulf Air θα πετά και στη Μύκονο

Επόμενος προορισμός του κρατικού αερομεταφορέα του Μπαχρέιν, στην Ελλάδα, μετά την Αθήνα, είναι η το «νησί των ανέμων».
NurPhoto via Getty Images

Ενα ακόμα σημαντικό δρομολόγιο από την Gulf Air, μετά την Αθήνα, στην οποία πετά όλο το χρόνο 5 φορές την εβδομάδα κι ετοιμάζεται να βάλει καθημερινό δρομολόγιο.

Ο κρατικός αερομεταφορέας του Μπαχρέιν, από τις 2 Ιουλίου του 2020 και μέχρι 30 Σεπτεμβρίου, θα έχει δρομολόγια, 3 την εβδομάδα και προς την Μύκονο. Αυτό προβλέπει η συμφωνία που πέτυχε ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης με τον κρατικό αερομεταφορέα του Μπαχρέιν. Συμφωνία η οποία επισημοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Έλληνα Υπουργού Τουρισμού στο Λονδίνο επ’ ευκαιρία της Διεθνούς Εκθεσης World Travel Market.

Οσον αφορά στην τουριστική έκθεση του Λονδίνου, όπου η ελληνική συμμετοχή έκανε αίσθηση είπε ότι «ήταν μια καλή ευκαιρία να συστηθεί η Ελλάδα ως ένας προορισμός που προσφέρει εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως είναι ο χειμερινός, ο καταδυτικός και τα city breaks. Οφείλουμε η χώρα μας να αποκτήσει το μερίδιο που της αναλογεί σε αυτή τη μεγάλη αγορά. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε ενεργά περιοχές και δραστηριότητές που έχουν αυτή τη δυνατότητα. Στο πλαίσιο αυτό το Υπουργείο Τουρισμού προωθεί σχετική νομοθετική ρύθμιση για τον καταδυτικό τουρισμό και έχω ήδη πραγματοποιήσει συναντήσεις με τα συνορμόδια υπουργεία και με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, συναντήσεις που έγιναν σε πολύ θετικό κλίμα. Επίσης έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια για την αδειοδότηση και αναγνώριση των Ιαματικών Πηγών ενώ και η αξιοποίηση των Μαρίνων ψηλά βρίσκεται στην ατζέντα του Υπουργείου,» ανέφερε ο Χάρης Θεοχάρης.

Δημοφιλή