Κίτι Σπένσερ: Η καλλονή ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα παντρεύεται 60χρονο μεγιστάνα της μόδας

Ο Μάικλ Λούις είναι μόλις 5 χρόνια μεγαλύτερος από τον πατέρα του 29χρονου μοντέλου.
Arthur Mola/Invision/AP

Παντρεύεται η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα και ξαδέλφη των Χάρι και Γουίλιαμ, Κίτι Σπένσερ με τον μεγιστάνα της μόδας Μάικλ Λούις.

Η 29χρονη καλλονή και μούσα του οίκου Bvlgari είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο κατά 31 χρόνια μεγαλύτερός της, 60χρονος Μάικλ Λιούις.

Ο Λούις είναι μόλις 5 χρόνια μεγαλύτερος από τον πατέρα της Κίτι, Ερλ Σπένσερ.

«Ο Μάικλ έκανε πρόταση γάμου στην Κίτι λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Η ίδια ήταν στο Κέιπ Τάουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων κι ενημέρωσε την μητέρα της και την υπόλοιπη οικογένεια για την πρόταση γάμου που της έκανε ο Λιούις. Ο Mάικλ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην οικογένεια της Σπένσερ, και παρά τον πλούτο του, είναι πολύ ταπεινός και σεμνός», ανέφερε ένας από τους φίλους της στη Daily Mail.

O Λούις έχει ήδη 3 ενήλικα παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του με μια γυναίκα ονόματι Λεόλα.

Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή τον περασμένο Αύγουστο όταν η λαίδη Κίτι αποφάσισε να διακόψει τον δεσμό της με τον 48χρονο Ιταλό πάμπλουτο επιχειρηματία, Νικολό Μπαρατιέρι ντι Σαν Πιέτρο.

To 29χρονο μοντέλο είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Ιnstagram με πάνω από 64 χιλιάδες ακολούθους. Επιπλέον, είναι πρέσβειρα των φιλανθρωπικών οργανώσεων «Give Us Time» και «Centrepoint».

πηγή: Daily Mail