Κρήτη: Xτυπούσαν, κρατούσαν κλεισμένα και κακοποιούσαν δύο παιδιά

Μια απίστευτη υπόθεση κακοποίησης στην Κρήτη.
ERANICLE VIA GETTY IMAGES

Η υπόθεση δυο παιδιών που περνούσαν ένα μαρτύριο στο σπίτι τους στην Κρήτη αποκαλύφθηκε όταν το ένα κατάφερε να φύγει και να μιλήσει.

Ένα σιωπηρό μαρτύριο βίωναν δυο παιδιά στο σπίτι τους στα Χανιά από τον πατριό αλλά και τη μητέρα τους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από το σχολείο, ο προϊστάμενος της Β′ βάθμιας εκπαίδευσης Χανίων, Στέλιος Ζερβάκης, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι, μαθήτρια Γυμνασίου, πήγε στο σχολείο του παρουσιάζοντας μια εικόνα τραγική. Το κορίτσι το είχαν χτυπήσει, έφερε μώλωπες ενώ του είχαν κόψει κοντά και τα μαλλιά.

Το παιδί απευθύνθηκε στην καθηγήτριά του ζητώντας βοήθεια και της εξιστόρησε τι συνέβαινε στο σπίτι στο οποίο υφίστατο την κακοποίηση του πατριού και της μητέρας του.

Μάλιστα το κορίτσι μαζί με το αδερφάκι του φαίνεται ότι ήταν κλειδωμένα στο σπίτι και δεν μπορούσαν να φύγουν, μέχρι που εκείνο κατάφερε να σωθεί.

Άμεσα κινήθηκε η καθηγήτρια που ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές οι οποίες επενέβησαν και προσήγαγαν τον πατριό και τη μητέρα. Εντωμεταξύ ενημερώθηκε ο βιολογικός πατέρας του παιδιού ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα και ήρθε εσπευσμένα με το αεροπλάνο στα Χανιά.

Μάλιστα δόθηκε ήδη η επιμέλεια των παιδιών σε εκείνον και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Πηγή: flashnews.gr

Δημοφιλή