Μητέρα διαπιστώνει ότι άφησε τον αυτιστικό γιο της στο αεροδρόμιο της Κρήτης και ζητά αποζημίωση

Καταγγέλει το ταξιδιωτικό πρακτορείο για την ταλαιπωρία.
FangXiaNuo via Getty Images

Η Νίκολα Πάρντι είχε έρθει διακοπές στην Κρήτη στις αρχές Ιουνίου. Επιστρέφοντας αεροπορικώς από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου στο Κάρντιφ, συνειδητοποίησε ότι ένα από τα τρία της παιδιά, ο 24χρονος Τζακ έλειπε. Δεν του επέτρεψαν να μπει στο αεροπλάνο και δεν ενημέρωσαν καν τη Νίκολα ότι δεν θα επιβιβαστεί. Πλέον, η 48χρονη μητέρα ζητά αποζημίωση από το ταξιδιωτικό πρακτορείο που σχεδίασε το ταξίδι, την εταιρεία TUI.

Συγκεκριμένα, ο Τζακ απομακρύνθηκε από την καμπίνα από έναν γιατρό, επειδή είχε ημικρανίες κι έκανε εμετό. Η μητέρα πίστευε ότι οι υπεύθυνοι τον οδήγησαν σε διαφορετική θέση στο αεροπλάνο. Μόλις έφτασαν στο βρετανικό αεροδρόμιο, έψαχναν μάταια επί τρεις ώρες σε όλο το αεροδρόμιο για να τον βρουν. Ο Τζακ ήταν ακόμα στην Κρήτη χωρίς χρήματα, διαβατήριο και κινητό.

«Ο γιατρός ήρθε και τον πήρε μαζί με την κάρτα επιβίβασής του και είπε ότι θα τον έβαζαν στην πτήση σε θέση προτεραιότητας», καταγγέλει η ίδια. «Θα σκέφτηκε ότι όλοι τον εγκαταλείψαμε. Ήταν φρικτό όλο αυτό».
Μεταξύ άλλων ανέφερε, «ότι η εταιρεία πρέπει να μας αποζημιώσει και να εξασφαλίσει ότι δεν θα συμβεί σε κανέναν άλλο».

Τελικά, ο Jack επέστρεψε στο σπίτι του με ασφάλεια, με τη βοήθεια των αρχών οι οποίες κάλυψαν πλήρως τα έξοδα της επιστροφής του.


Ένας εκπρόσωπος της TUI UK δήλωσε: «Λυπούμαστε που ο γιος της κ. Πάρντι αρρώστησε στο σαλόνι του αεροδρομίου πριν από την πτήση του.
«Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι είχε επιστρέψει από το νοσοκομείο και ότι βρισκόταν ακόμα στο αεροδρόμιο, τους υποστηρίξαμε πλήρως οργανώνοντας και πάλι μια πτήση πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο και ένα ταξίδι προς το σπίτι, καλύπτοντας το συνολικό κόστος.

Πηγή: Mirror

Δημοφιλή