Πήδηξε από τον 11ο όροφο κρουαζιερόπλοιου για να γίνει viral (video)

Βούτηξε στα γεμάτα καρχαρίες νερά από ύψος 30 μέτρων
Instagram
Instagram

Επιβάτης πήδηξε στον ωκεανό από τον 11ο όροφο κρουαζιερόπλοιου και ως εκ θαύματος όχι μόνο επέζησε, αλλά επιπλέον, γλίτωσε χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά: Όπως ο ίδιος δήλωσε στη Washington Post, απλά, για τρεις μέρες περπατούσε με δυσκολία.

Σύμφωνα με την αμερικανική έκδοση της HuffPost, ο 27χρονος Νικ Νάιντεβ από το Βανκούβερ έκανε το απίστευτα ανόητο άλμα στα γεμάτα καρχαρίες νερά από ύψος περίπου 30 μέτρων.

Τελικά, η μεγαλύτερη ζημιά ήταν οικονομική, καθώς ο Νικ και οι φίλοι του εκδιώχθηκαν, που σημαίνει ότι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν την κρουαζιέρα στις Μπαχάμες και επιπλέον, αναγκάστηκαν να αγοράσουν αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής από το Νασάου για Καναδά.

View this post on Instagram

Full send

A post shared by Nick Naydev (@naydev91) on

Όπως φαίνεται στο βίντεο των 10 δευτερολέπτων, ο Νικ ανεβαίνει στην κουπαστή του πλοίου και αφού κοιτάζει γελώντας τον φακό, πέφτει στη θάλασσα.

Η εταιρεία Royal Caribbean, εκτός του ότι χαρακτήρισε «ανόητη και απερίσκεπτη» τη συμπεριφορά της παρέας, δήλωσε ότι, τους απαγορεύει στο μέλλον να ταξιδέψουν με τα πλοία της και ότι σκέφτεται να κινηθεί εναντίον τους νομικά.

Ο Νικ παραδέχτηκε ότι δεν σκέφτηκε τους κινδύνους πριν το άλμα και ότι ήταν υπό την επήρεια του αλκοόλ που είχαν καταναλώσει το προηγούμενο βράδυ.

Το μέλος της παρέας που κατέγραψε το άλμα σε βίντεο είπε ότι απογοητεύτηκε από τον τρόπο με τον οποίον χειρίστηκε η εταιρεία το περιστατικό, προσθέτοντας ότι ο φίλος του έχει πηδήξει από τόσο μεγάλο ύψος και άλλες φορές και ότι αδιαφορούν για την αντίδραση της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

«Θέλαμε απλά να το γυρίσουμε σε βίντεο και να γίνει viral» κατέληξε.