Τι δουλειά έχουν 4 Influencers στο Champions League;

Ελένη Βουλγαράκη, Βάλια Χατζηθεοδώρου, Γιώργος Λέντζας και Μύρωνας Στρατής είναι η απόδειξη πώς για να απολαύσεις το UEFA Champions League δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξέρεις από μπάλα.

Ας ξεκινήσουμε με κάτι πολύ βασικό. Πριν διαβάσετε παρακάτω, θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να είσαι φαν του ποδοσφαίρου για να μπορείς να απολαύσεις το UEFA Champions League. Κρατήστε αυτό και προχωράμε.

Για να είναι επιτυχημένη μια βραδιά Champions League, λοιπόν, σημασία δεν έχει να θυμάσαι ποια ομάδα έχει κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια ή για παράδειγμα ποιος ισοφάρισε σε 3-3 για τη Λίβερπουλ στον τελικό του 2005 κόντρα στη Μίλαν. Αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι να υπάρχει καλή διάθεση και καλή παρέα.

Αυτός ήταν και το νόημα πίσω από την ιδέα του Heineken The MVPs. Τέσσερις influencers που δεν ξέρουν και πολλά από μπάλα αποδέχθηκαν την πρόκληση, τέσταραν τις γνώσεις τους στην μπάλα. Για την ακρίβεια δεν τις τέσταραν απλά. Τις περιέγραψαν με παντομίμα. Δυσκολεύτηκαν λίγο, αλλά το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Ο Γιώργος Λέντζας, ο Μύρωνας Στρατής, η Βάλια Χατζηθεοδώρου και η Ελένη Βουλγαράκη μπορεί να μην ήξεραν από ποια χώρα κατάγεται ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του Champions League που έχει κερδίσει την “κούπα με τα μεγάλα αυτιά” με τρεις διαφορετικές ομάδες, ήξεραν όμως πώς να απολαύσουν μια βραδιά UEFA Champions League με παντομίμα.

Βοήθησε και μια μπίρα Heineken.

Ο Μύρωνας νόμιζε ότι το Τσου Λου είναι βουνό στην Κίνα, η Ελένη μας είπε ότι θα αρχίσει να τρώει άλλο superfood όταν της είπαμε για τον αποκλεισμό των “μπλαουγκράνα”, η Βάλια μπορεί να ασχολιόταν με μπάλα μόνο αν υπήρχε κάπου, κάπως, κάποτε ένα catwalk και ο Γιώργος έχει γυρίσει όλα τα γήπεδα του πλανήτη, αλλά μέχρι εκεί.

Και οι τέσσερις βρήκαν από ένα “ταίρι”. Ο Μύρωνας ταίριαξε με τον Ηλία Αναστασιάδη και αντιμετώπισαν στον πρώτο ημιτελικό του “Heineken The MVPs” την Ελένη που στο μεταξύ είχε πάρει στην ομάδα της τον Θέμη Καίσαρη. Στον δεύτερο ημιτελικό, η Βάλια είχε στο πλάι της την “μπαλαδόφατσα” Λίλα Κουντουριώτη και ο Γιώργος την “Lady”, Δήμητρα Τσιγγενέ.

Λάθος απαντήσεις, από το πουθενά σωστές, ανατροπές, ένταση, γέλια. Ο Μύρωνας δεν ήξερε τον “αετό” της Μπενφίκα και ο Γιώργος μπέρδεψε τους Κρητικούς ποδοσφαιριστές. Από την άλλη, οι γυναίκες της παρέας τα πήγαν καλύτερα. Οι δύο ημιτελικοί τα είχαν όλα. Και για του λόγου το αληθές, τα videos “μιλούν” από μόνα τους.

Ο πρώτος ημιτελικός

Ο δεύτερος ημιτελικός

Ό,τι κι αν έγινε, όποιος κι αν ήταν ο νικητής, ό,τι κι αν γίνει στον μεγάλο τελικό του “Heineken The MVPs”, το ηθικό δίδαγμα είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι παντογνώστης για να απολαύσεις το UEFA Champions League. Μπορείς να το απολαύσεις σε κάθε περίπτωση, όπως ακριβώς έκαναν και οι Influencers μας. Βγάλε μια παγωμένη Heineken από το ψυγείο και ετοιμάσου για τον μεγάλο τελικό που ε-ε-έρχεται. Και στην πραγματικότητα και στο “Heineken The MVPs”.

Δημοφιλή