Συναυλία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η φωνή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ενώθηκε με τις φωνές Πρέσβεων, Διπλωματών και διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, σε συναυλία που διοργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Λουτρακίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

Συμμετείχαν παίζοντας διάφορα μουσικά όργανα και τραγουδώντας παραδοσιακά και αντιπροσωπευτικά τραγούδια της χώρας τους οι Πρέσβεις και Διπλωμάτες από τις χώρες της Ρωσίας, Γερμανίας, Ιαπωνίας, Νιγηρίας, Τσεχίας, Ρουμανίας, Μολδαβίας, Αυστρίας, του Ισημερινού, καθώς και η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου, η κα Καλλιόπη Βέττα, η κα Φωτεινή Δάρρα κ.α.

Μια φωνή, που σε μια βραδιά μέθεξης εξέφρασε τα ανώτερα ανθρωπιστικά ιδανικά, τη φιλαλληλία και την προσφορά στο συνάνθρωπο.

Στην εκδήλωση εκ μέρους του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός και ο Γενικός Γραμματέας κ. Γεώργιος Σκούμας.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. στο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συμμετείχαν αφιλοκερδώς σε αυτή τη μοναδική συναυλία, καθώς και όλους αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχημένη αυτή διοργάνωση, αναφέρθηκε στη συμβολική και επετειακή εκδήλωση, τονίζοντας την ιδιαιτερότητα και μοναδικότητα της εθελοντικής προσφοράς των ξένων πρεσβευτών και διπλωματών.

Την εκδήλωση παρουσίασε με το δικό του μοναδικό τρόπο ο κ. Αλέξης Κωστάλας.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Μ. Κουκουράκης: Έρχονται ριζικές αλλαγές στην αντιμετώπιση του καρκίνου
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management