Ερυθρός και Νίκαια θα έχουν τον ίδιο διοικητή

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
ΕΙΝΑΠ ΠΟΕΔΗΝ
Τι κι αν το ένα νοσοκομείο βρίσκεται στην Πέτρου Ράλλη στη Νίκαια και το άλλο απέναντι από την Πανόρμου στους Αμπελόκηπους; Θα έχουν τον ίδιο διοικητή καθώς οι μήνες είναι λίγοι...και που να τρέχουμε για άλλους διορισμούς;!

Στον διορισμό νέου διοικητή στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας προχώρησε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, μετά την παραίτηση-αποπομπή του πρώην διοικητή, Δημήτρη Μπούτου με τους πλαστούς τίτλους σπουδών.

Σύμφωνα με έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, καθήκοντα διοικητή στο νοσοκομείο του Πειραιά  -το μεγαλύτερο της χώρας- ανατίθενται στον διοικητή του Κοργιαλένειου- Μπενάκειου (πρώην Ερυθρός) κ. Ευθύμη Γεωργόπουλο.

Τα καθήκοντα που του ανατέθηκαν είναι πάντως προσωρινά καθώς θα προκηρυχθεί άμεσα η θέση του διοικητή όσο και του αναπληρωτή διοικητή .

Ο κ. Γεωργόπουλος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, κ. Παύλο Πολάκη, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα επισκέφθηκε το «Κοργιαλένειο- Μπενάκειο» για να εγκαινιάσει την ανακαινισμένη μονάδα βραχείας νοσηλείας.