«Θερμό» επεισόδιο μεταξύ Γιαννάκου και Πολάκη έξω από το Υπουργείο Υγείας (Video)

  • Γιάννα Σουλάκη
Πολάκης
Λεκτική επίθεση δέχθηκε από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, γιατί πάρκαρε τη μηχανή του στο πεζοδρόμιο του Υπουργείου Υγείας, εμποδίζοντας τους ανάπηρους.

Με διαμαρτυρίες υποδέχθηκαν τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη οι καθαρίστριες του Δρομοκαϊτειου νοσοκομείου και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, που βρίσκονται με αντίσκηνα από το πρωί έξω από το Υπουργείο Υγείας.

Δείτε επίσης: Καλούν την Κούνεβα να συμμετάσχει στον αγώνα τους οι καθαρίστριες του Δρομοκαϊτειου

Την ώρα που έφτασε και πάρκαρε τη μηχανή του ο κ. Πολάκης πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά από το υπουργείο Υγείας δέχθηκε την παρατήρηση του κ. Γιαννάκου ο οποίος απευθυνόμενος προς τον υπουργό του ζήτησε να κατεβάσει κάτω την μηχανή γιατί εμποδίζει, όπως του είπε, άτομα με αναπηρία που θέλουν να εισέλθουν στο Υπουργείο Υγείας.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ζήτησε από τον αναπληρωτή να πάρει την ντουντούκα, όπως την προηγούμενη φορά, να απευθυνθεί στις καθαρίστριες και να τους πει « τι μέλλει γενέσθαι» με το θέμα των συμβάσεων τους. Ο κ. Πολάκης αμίλητος πέρασε εντός του υπουργείου χωρίς να προκληθεί περαιτέρω ένταση!

Δείτε το video: