Στα «Ακρα» ξανά η Βίκυ Φλέσσα -Επιστρέφει στην ΕΡΤ μετά την υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές - iefimerida.gr

Στα «Ακρα» ξανά η Βίκυ Φλέσσα -Επιστρέφει στην ΕΡΤ μετά την υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές

Η Βίκυ Φλέσσα επιστρέφει στην ΕΡΤ
Η Βίκυ Φλέσσα επιστρέφει στην ΕΡΤ / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επιστροφή της εκπομπής της «Στα Ακρα» από τη συχνότητα της ΕΡΤ ανακοίνωσε η Βίκυ Φλέσσα μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών που την έφερε στην 10η θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Η παρουσιάστρια της δημόσιας τηλεόρασης, Βίκυ Φλέσσα, με ανάρτησή της στο Facebook το απόγευμα της Τετάρτης ανακοίνωσε την επιστροφή της στην ΕΡΤ 2 με νέα εκπομπή απόψε το βράδυ. «Κάνοντας μία στροφή 180 μοιρών επιστρέφω εκεί, όπου ευρισκόμουν από το 2002 έως τις 10 Απριλίου 2019, στην εκπομπή μου "Στα Ακρα"» έγραψε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Βίκυ Φλέσσα ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που την ψήφισαν στις ευρωεκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου. Η παρουσιάστρια συγκέντρωσε 114.719 ψήφους και αναμένεται με αναγωγή στο 100% να προσεγγίσει τις 156.400 ψήφους. Η Βίκυ Φλέσσα κατετάγη 10η και είναι δεύτερη επιλαχούσα, καθώς η Νέα Δημοκρατία εξέλεξε 8 ευρωβουλευτές.

«Χαίρομαι που συμμετείχα με τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια η χώρα να αλλάξει ρότα και καπετάνιο. Ο ενωτικός λόγος του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται τώρα η Ελλάδα, για να κάνει ένα άλμα προς το μέλλον, κερδίζοντας τον χαμένο χρόνο» σημειώνει στη συνέχεια η Βίκυ Φλέσσα που δηλώνει στη διάθεση τους προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Το παράπονο της Βίκυς Φλέσσα στην ΕΡΤ

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Βίκυς Φλέσσα για τις ευρωεκλογές, η παρουσιάστρια είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για την απόφαση της ΕΡΤ να μην προβάλλει τις εκπομπές που είχε ήδη μαγνητοσκοπήσει για την ΕΡΤ2. Οπως έλεγε τότε, θα μπορούσε να της επιτραπεί να προβληθούν δύο εκπομπές, ώστε να μην παραβιάζεται ο εκλογικός νόμος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πλευρά της η ΕΡΤ είχε δηλώσει πως, όπως με κάθε παρουσιαστή που επέλεξε να κατέλθει στις ευρωεκλογές, έτσι και στην περίπτωση της Βίκυς Φλέσσα, η δημόσια τηλεόραση διέκοψε την προβολή των εκπομπών τους, την επομένη της ανακοίνωσης της υποψηφιότητά της.

Για την ιστορία, η εκπομπή που προβάλλεται το βράδυ της Τετάρτης είναι εκείνη που ήταν προγραμματισμένο να παίξει στην ΕΡΤ2 στα τέλη Απρίλη, με τον Ψυχίατρο Δημήτρη Καραγιάννη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ