Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές: Ο Τσίπρας στο Λαύριο και τα πλάνα που θυμίζουν MasterChef [βίντεο] - iefimerida.gr

Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές: Ο Τσίπρας στο Λαύριο και τα πλάνα που θυμίζουν MasterChef [βίντεο]

Ο Αλέξης Τσίπρας περπατάει
Ο Αλέξης Τσίπρας στο κεντρικό προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πρωταγωνιστής του κεντρικού τηλεοπτικού σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των ευρωεκλογών, το οποίο προβάλλεται από τη Δευτέρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρωθυπουργός περπατά στο Λαύριο, ενώ στο σποτ των ευρωεκλογών «πρωταγωνιστούν» εργάτες, νέοι και μεγαλύτεροι και η φωνή του κ. Τσίπρα «ντύνει» το βίντεο.

«Βαριά ευθύνη να εκπροσωπείς έναν λαό που δεν το έβαλε κάτω ποτέ, που τίποτα δεν του χαρίστηκε, που αντιστάθηκε στον πιο σκληρό κατακτητή, αλλά ποτέ δεν λύγισε. Ανέλαβα αυτή την ευθύνη στην πιο δύσκολη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας μας», αναφέρει στην αρχή του σποτ ο πρωθυπουργός. «Η κρίση μας κτύπησε σκληρά, μας πόνεσε αλλά δεν μας λύγισε. Αντέξαμε, παλέψαμε και σηκωθήκαμε ξανά στα πόδια μας. Έτσι είμαστε οι Έλληνες. Η δίψα μας για δίκιο και αξιοπρέπεια δεν μας επιτρέπει να κάνουμε απλά υπομονή. Μας προστάζει να μπαίνουμε στη μάχη και να νικάμε», συνεχίζει.

Το κεντρικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές

«Στις 26 του Μάη κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για το μέλλον μας. Για μια νέα μεγάλη νίκη του λαού μας. Για τις γενιές του τώρα. Και τις γενιές του αύριο. Για να σωπάσουν οριστικά αυτοί που μας χρεοκόπησαν. Το πιο όμορφο ταξίδι τώρα ξεκινά. Τώρα που ενώνουμε δυνάμεις και παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας, τώρα που ήρθε επιτέλους η ώρα των πολλών», καταλήγει ο κ. Τσίπρας στο κεντρικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πλάνα αλα… MasterChef

Πάντως, αρκετοί όταν είδαν το νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκαν ένα διαφορετικό βίντεο, που δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική. Ηταν το εναρκτήριο βίντεο του φετινού MasterChef. Σε αυτό, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης, οι τρεις κριτές του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής, περπατούν ενώ ακούγονται να αναφέρουν τις προσδοκίες τους για τη νέα σεζόν. Και η αλήθεια είναι ότι τα πλάνα θυμίζουν αρκετά εκείνα του προεκλογικού σποτ του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλωστε και τα εξωτερικά πλάνα από την «κουζίνα» του MasterChef έχουν γυριστεί στο Λαύριο.

Δείτε τα πλάνα από το 1:17 του βίντεο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ