Στη Λάρισα σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας - iefimerida.gr

Στη Λάρισα σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας
Αλέξης Τσίπρας -Φωτογραφία: INTIMENEWS/ANDREA BONETTI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Λάρισα περιοδεύει σήμερα (21/05) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στις 19:30 θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας. Σημειώνεται, ότι την Δευτέρα (20/05) ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε το Αγρίνιο. «Σιγά μη λυγίσει ο λαός απέναντι σε αυτούς που παριστάνουν τους λέοντες αλλά δεν είναι τίποτα άλλο από χάρτινες τίγρεις» είπε ο Αλέξης Τσίπρας κοπιάροντας το γνωστό «τσιτάτο» του Μάο Τσε Τουνγκ.

Ωστόσο δεν ξέχασε και τις αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου μιλώντας για τα «τιμημένα γηρατειά» και την «πετσοκομμένη» 13η σύνταξη. Παράλληλα, σημειώνεται ότι η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν η επιθυμητή, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο φαίνεται και να καθυστέρησε η ομιλία του πρωθυπουργού.

Επίσης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και γενικότερα στην Αιτωλοακαρνανία τονίζοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που έβγαλε την περιοχή από την απομόνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Λάρισα Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ