Ψήφισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας: Από αύριο ο αγώνας για τις εθνικές εκλογές - iefimerida.gr

Ψήφισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας: Από αύριο ο αγώνας για τις εθνικές εκλογές

O Δημήτρης Κουτσούμπας καθώς εισέρχεται στο εκλογικό κέντρο της Νέας Ιωνίας
Ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο εκλογικό κέντρο της Νέας Ιωνίας / Φωτογραφία: INTIME NEWS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Νέα Ιωνία άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, για τον β’ γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε:

«Σήμερα δίνουμε τη μάχη για να εκλεγούν ξανά οι αγωνιστές δήμαρχοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε Πάτρα Πετρούπολη, Καισαριανή, Χαΐδάρι και Ικαρία και συνεχίζουμε τον αγώνα από αύριο κιόλας για την πιο μεγάλη μάχη των εθνικών εκλογών στις 7 του Ιούλη για πιο ισχυρό ΚΚΕ».

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ προετοιμάζεται για τη μάχη των βουλευτικών εκλογών

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, ο ΓΓ του ΚΚΕ είχε επισημάνει ότι το κόμμα ήδη προετοιμάζεται «για τη μάχη των βουλευτικών εκλογών».

Στην ίδια δήλωσή του, ο Δημήτρης Κουτσούμπας είχε τονίσει ότι «όλοι και όλες νιώθουμε ότι τα προβλήματα την επόμενη μέρα θα είναι εδώ και μάλιστα οξυμένα. Γι' αυτό χρειάζεται μία δύναμη αντίστασης, αντεπίθεσης και πραγματικής ελπίδας. Αυτή η δύναμη είναι το ΚΚΕ γι' αυτό και η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη κερδισμένη ψήφος» είχε σημειώσει καταλήγοντας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ