Λήμνος: Συνελήφθη 63χρονος για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας - iefimerida.gr

Λήμνος: Συνελήφθη 63χρονος για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας

Περιπολικό στην άκρη του δρόμου
Ο 63χρονος συνελήφθη από την αστυνομία/ Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός 63χρονου επιχειρηματία από τη Λέσβο, για παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, προχώρησαν άνδρες της αστυνομίας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Μύρινα της Λήμνου, ενώ πετούσε έντυπα με υβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο σε βάρος της υποψήφιας Περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου, Χριστιάνας Καλογήρου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το γεγονός ανακοίνωσε επίσημα σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, και αφού εκδόθηκαν επισήμως τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών, όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Είχε ρίξει φυλλάδια και έξω από το σπίτι της μητέρας της κ. Καλογήρου

Σημειώνεται, πως φυλλάδια είχαν ριφθεί ακόμα και έξω από το σπίτι της 80χρονης μητέρας της Χριστιάνας Καλογήρου που μένει μόνη της στη Λήμνο, ενώ πολλά με το ίδιο περιεχόμενο είχαν ριφθεί και σε όλη τη Λέσβο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Γιατί ο 63χρονος πετούσε τα φυλλάδια

Όπως έγινε γνωστό, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, κατά τη διάρκεια της θητείας της κ. Καλογήρου, δεν δανειοδοτήθηκε για μονάδα επεξεργασίας τροφίμων, δηλαδή, για επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, γεγονός που φαίνεται ότι τον ώθησε στην ενέργειά του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας της Λήμνου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του επιχειρηματία, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση εκλογικής νομοθεσίας. Άγνωστό είναι αν θα υπάρξουν και άλλες κατηγορίες σε βάρος του εφόσον η κ. Καλογήρου επιλέξει να υποβάλει μηνύσεις για αδικήματα που διώκονται κατόπιν έγκλισης, όπως αυτά της εξύβρισης και της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ