Αγιοι Θεόδωροι: Σήμερα η κηδεία της 73χρονης -Τη σκότωσαν για μια καδένα που δεν άξιζε ούτε 500 ευρώ, λέει ο σύζυγός της - iefimerida.gr

Αγιοι Θεόδωροι: Σήμερα η κηδεία της 73χρονης -Τη σκότωσαν για μια καδένα που δεν άξιζε ούτε 500 ευρώ, λέει ο σύζυγός της

Άγιοι Θεόδωροι: Αυτό είναι το αυτοκίνητο των κακοποιών που σκότωσαν την 77χρονη
Άγιοι Θεόδωροι: Αυτό είναι το αυτοκίνητο των κακοποιών που σκότωσαν την 77χρονη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα θα γίνει η κηδεία της 73χρονης που δολοφονήθηκε από δύο ληστές στους Αγίους Θεοδώρους.

Η άτυχη γυναίκα που πάλεψε μαζί τους, ώστε να μην τους δώσει την αλυσίδα την οποία ήθελαν να αρπάξουν, βρήκε τραγικό θάνατο, όταν στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, δεν δίστασαν να την πατήσουν με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν. Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο νεκροταφείο του Σχιστού, όπου φίλοι και συγγενείς θα την αποχαιρετήσουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύζυγος 73χρονης: Θα τους κοπανούσε αν δεν ήταν το αυτοκίνητο

Εν τω μεταξύ, ο σύζυγος της γυναίκας, ο Δημήτρης Τζίβας, συγκλονισμένος από την δολοφονία της επί 55 χρόνια συντρόφου του, είπε πως επρόκειτο για μια δυναμική γυναίκα, που δεν δίσταζε να τα βάλει μαζί τους.

«Ήμασταν μαζί 55 χρόνια. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι πάτησαν τη γυναίκα μου, μετά πήγα να τη σηκώσω. Μόλις είδα τα αίματα, κατάλαβα τι είχε συμβεί», είπε αρχικά στον Alpha ο 79χρονος, που συνέχισε: «Ήταν δυναμική, θα τον κοπανούσε εάν δεν ήταν το αυτοκίνητο». Ο κ. Τζίβας ανέφερε πως είδε το αυτοκίνητο, το οποίο σκότωσε την 73χρονη, να ανεβαίνει τον δρόμο.

Μόλις αυτός έμπαινε στο σπίτι, του είπαν τα παιδιά του πως η μητέρα τους τσακώνεται και έτρεξε να δει τι συμβαίνει, όμως ήταν αργά. Έκανε λόγο για ξεκάθαρη πράξη δολοφονίας, ενώ είπε πως είδε το πρόσωπο του δράστη και υπολογίζει πως ήταν ηλικίας περίπου 35 ετών.

Στο δελτίο του Star, o 79χρονος δήλωσε πως την σκότωσαν για μία καδένα που δεν άξιζε ούτε 500 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι άγρια δολοφονία, αυτός δεν έχει ούτε αισθήματα, ούτε τίποτα. Για μία καδένα που να έκανε 500 ευρώ πήγε να την κλέψει. Ήταν ανάγκη να τη σκοτώσουνε;», είπε αρχικά και συνέχισε: «Βλέπω ένα αυτοκίνητο και ανέβαινε. Γυρνώντας εγώ πίσω, τον βλέπω να φεύγει πίσω με την όπισθεν. Είχε ένα σταυρό καλό και μια αλυσίδα και της τα τραβήξανε κι εκεί πέρα έγινε η πάλη. Πηδάω τα σκαλοπάτια, τρέχω έξω και τους βλέπω εν κινήσει με το καπό όρθιο. Αλλά εγώ δεν είδα ότι πέρασε πάνω από τη γυναίκα μου. Είδα το ανασκούμπωμα που έκανε... κι έτρεξα να πηδήσω για να μπω μέσα στο πορτ παγκάζ. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι πάτησαν τη γυναίκα μου. Μετά την είδα και πήγα να τη σηκώσω. Μόλις πιάνω το κεφάλι και βλέπω τα αίματα καταλαβαίνω τι είχε γίνει»

Αγιοι Θεόδωροι: Κοντά στον εντοπισμό των δραστών η ΕΛ.ΑΣ

Την ίδια ώρα, η Ελληνική Αστυνομία φέρεται να είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό των δραστών. Έχοντας την πληροφορία πως πιθανότατα πρόκειται για Ρομά, έχει κάνει ελέγχους σε όλους τους καταυλισμούς από την Κορινθία ως την Φθιώτιδα. Το λευκό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν είναι το κλειδί της υπόθεσης και έχουν καταφέρει να εντοπίσουν δύο, τα οποία μοιάζουν με την περιγραφή των μαρτύρων της δολοφονίας της γυναίκας.

Το ένα βρέθηκε στο Ιλιον και το άλλο στα Μέγαρα, ενώ από κάμερες ασφαλείας, φέρεται να έχει καταλήξει στον ένα από τους δύο δράστες, ο οποίος φάνηκε από την θέση του συνοδηγού στο εν λόγω αυτοκίνητο. Το ύποπτο αυτοκίνητο είναι αυτό που βρέθηκε στα Μέγαρα, καθώς το εξετάζουν σπιθαμή προς σπιθαμή, ώστε να εντοπιστούν ίχνη DNA από την άτυχη γυναίκα που σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητο της έσπασε τον αυχένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ