Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 48χρονου από την Ημαθία -Βρέθηκε στα Σπάτα - iefimerida.gr

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 48χρονου από την Ημαθία -Βρέθηκε στα Σπάτα

Βρέθηκε σώος ο 48χρονος άνδρας
Βρέθηκε σώος ο 48χρονος άνδρας / Φωτογραφία: Silver Alert Hellas
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση ενός 48χρονου, από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, ο οποίος αγνοούνταν από τον Ιανουάριο του 2019.

Η περιπέτεια του κ. Νικολάου Καρβουνιάρη έληξε, βάζοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο άνδρας, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος χάθηκε την 30/01/2019, από το σπίτι του στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό SILVER ALERT, το βράδυ της 18/03/2020, για την κινητοποίηση όλων με στόχο την ανεύρεσή του.

Οι πληροφορίες που έφταναν στην Εθνική Γραμμή SOSO 1065 για την εξαφάνισή του, ήταν πολλές και οδήγησαν την έρευνα στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Η υπηρεσία Silver Alert, το πρωί της 21/03/2020, λίγες ώρες μετά την ενεργοποίηση του κοινωνικού συναγερμού, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή του. Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε τον αναζητούμενο περιπλανώμενο στην περιοχή των Σπάτων, Αττικής. Ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς και ο κ. Καρβουνιάρης επέστρεψε στην οικογένειά του!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ