Αλμυρός Βόλου: Θρίλερ με νεκρή 30χρονη -Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες - iefimerida.gr

Αλμυρός Βόλου: Θρίλερ με νεκρή 30χρονη -Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες

Περιπολικό της αστυνομίας με τον φάρο αναμμένο
Περιπολικό της αστυνομίας με τον φάρο αναμμένο / Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την γυναίκα που βρέθηκε νεκρή μέσα στο ίδιο της το σπίτι στον Αλμυρό Βόλου.

Οπως αναφέρει το e-volos, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν οικείο πρόσωπο της 30χρονης την βρήκε πεσμένη στο σπίτι της και την μετέφερε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οπως αναφέρουν υγειονομικές πηγές στο e-volos, η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας αιμόφυρτη και μώλωπες στο πρόσωπο. Αξιωματικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, στο πλαίσιο της Προανάκρισης, ερευνούν εξονυχιστικά την υπόθεση, ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Αστυνομικές πηγές, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν πως το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί. Η 30χρονη από τον Αλμυρό φέρεται να είχε αφήσει σημείωμα της 30χρονης, το οποίο εξετάζεται στο πλαίσιο της προανάκρισης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 30χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια των δύο παιδιών της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλμυρός Βόλου βόλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ