Αμαλιάδα: Κατάληψη στο σχολείο που μαχαιρώθηκε 15χρονος από συμμαθητή του - iefimerida.gr

Αμαλιάδα: Κατάληψη στο σχολείο που μαχαιρώθηκε 15χρονος από συμμαθητή του

Πινακίδα σχολείου στην Αμαλιάδα
Σε κατάληψη προχώρησαν οι μαθητές του σχολείου στην Αμαλιάδα όπου μαχαιρώθηκε πρόσφατα 15χρονος / Φωτογραφία: facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατάληψη πραγματοποιούν από χθες οι μαθητές στο 1o Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας.

Οπως αναφέρει το Ilialive.gr, οι μαθητές διαμαρτύρονται, καθώς το σχολείο φέρεται να αποφάσισε να διώξει από το σχολείο, τον μαθητή που δέχτηκε χτύπημα με μαχαίρι από συμμαθητή του! Οι πλειοψηφία των μαθητών διαμαρτύρεται για την απόφαση, η οποία ωστόσο δεν είναι οριστική, όπως είπε στην ιστοσελίδα, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, κ. Δημητρέλος. Στα τέλη Οκτώβρη τα δύο παιδιά είχαν επεισόδιο, με τον 15χρονο να καταλήγει τραυματίας στο νοσοκομείο. Το συμβούλιο του σχολείου φέρεται να αποφάσισε να τους απομακρύνει και να πάνε σε διαφορετικά σχολεία, κάτι που ο κ. Δημητρέλος τόνισε στην ιστοσελίδα, πως θα αποφασίσει ο ίδιος αν και πότε θα γίνει αυτό.

Οι μαθητές του σχολείου προχώρησαν σε κατάληψη και ζητούν να μην υλοποιηθεί η απόφαση αυτή, ενώ την ίδια ώρα, η μητέρα του 15χρονου βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ και τόνισε πως ενημερώθηκε για την απόφαση, αλλά δεν την έχουν ενημερώσει για τον λόγο που την πήραν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ