Απίστευτο περιστατικό στο Γαλάτσι: Αντρας έπεσε από τον 6ο όροφο και έζησε -Τον έσωσε τέντα ζαχαροπλαστείου - iefimerida.gr

Απίστευτο περιστατικό στο Γαλάτσι: Αντρας έπεσε από τον 6ο όροφο και έζησε -Τον έσωσε τέντα ζαχαροπλαστείου

Πυροσβεστικη, ΕΚΑΒ, σε στενο
Πυροσβεστικη, ΕΚΑΒ, EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγιο είχε ένας άντρας το πρωί της Παρασκευής στο Γαλάτσι όταν έπεσε από τον τελευταίο όροφο πολυκατοικίας και επέζησε.

Το περιστατικό συνέβη στις 10.40 σήμερα το πρωί στην λεωφόρο Βεΐκου 50 στο Γαλάτσι. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο 45χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του 6ου ορόφου πολυκατοικίας, αλλά κατέληξε στην τέντα ισογείου ζαχαροπλαστείου, που του έκοψε τη φόρα και έτσι σώθηκε η ζωή του, ωστόσο διακομίστηκε τραυματισμένος στον Ερυθρό Σταυρό, προκειμένου να του παρασχεθούν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τραύματα του είναι ελαφρά και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Για τα αίτια της πτώσης διενεργείται προανάκριση από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Αντίστοιχο απίστευτο συμβάν είχαμε και πριν από εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα παιδάκι έπεσε από τον 3ο και έζησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πτώση πολυκατοικία μπαλκόνι Γαλάτσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ