Απαγορευτικό απόπλου από Ραφήνα και Πειραιά λόγω ισχυρών ανέμων - iefimerida.gr

Απαγορευτικό απόπλου από Ραφήνα και Πειραιά λόγω ισχυρών ανέμων

Δεμένο πλοίο σε κάβο στο λιμάνι του Πειραιά
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές που κατά τόπους στο Αιγαίο φθάνουν τα 8 μποφόρ και από το βράδυ τοπικά τα 9 μποφόρ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου. Από το λιμάνι της Ραφήνας θα εκτελεστεί μόνο το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Θεολόγος» για Ανδρο, Τήνο Μύκονο.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων.

Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων εξέδωσε η ΕΜΥ

Νωρίτερα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), η ένταση των ανέμων προβλέπεται να φτάσει ακόμη και τα 9 Μποφόρ στο βορειοανατολικό και κεντρικό Αιγαίο, αλλά και στον Νότιο Ευβοϊκό. Ισχυροί άνεμοι και στον Σαρωνικό με την ένταση να φτάνει τα 9 Μποφόρ για σήμερα Παρασκευή.

Οι ισχυροί άνεμοι θα συνεχίσουν και το Σάββατο, με εντάσεις που θα φτάσουν ακόμη και τα 9 Μποφόρ στο Κρητικό πέλαγος και αργά το βράδυ ως 8 Μποφόρ ανοιχτά των Κυθήρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ