Ανοιξαν οι ουρανοί στην Αττική: Μπουρίνι στον Χολαργό, καταιγίδα στη Γλυφάδα -Συνεχίζεται ο άστατος καιρός [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ανοιξαν οι ουρανοί στην Αττική: Μπουρίνι στον Χολαργό, καταιγίδα στη Γλυφάδα -Συνεχίζεται ο άστατος καιρός [εικόνες & βίντεο]

Ξαφνικό μπουρίνι χτύπησε το Χολαργό
Ξαφνικό μπουρίνι χτύπησε το Χολαργό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιξαν οι ουρανοί λίγο μετά τις 2 μ.μ. στην Αττική. Ο άστατος καιρός του Ιουνίου συνεχίζεται με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους.

Τα ακραία φαινόμενα εμφανίστηκαν σε βόρεια και νότια προάστια. Ενδεικτικό είναι πως ένα ξαφνικό μπουρίνι χτύπησε τον Χολαργό, ενώ καταιγίδα έπεσε στη Γλυφάδα.

Μπουρίνι στον Χολαργό

Περαστικοί και οδηγοί που βρέθηκαν στον Χολαργό έψαχναν να βρουν καταφύγιο για να προφυλαχθούν από το ξαφνικό μπουρίνι που χτύπησε την περιοχή. Μέσα σε λίγα λεπτά οι δρόμοι πλημμύρισαν και πολίτες που περπατούσαν στα πεζοδρόμια έψαχναν να βρουν καταφύγιο. Μάλιστα σημειώθηκε και ελαφριά χαλαζόπτωση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια στιγμή και σε άλλες περιοχής της Αττικής σημειώθηκαν ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Μεγάλη ένταση της βροχής στο Χολαργό
Μεγάλη ένταση της βροχής στο Χολαργό

Υπενθυμίζεται πως οι μετεωρολογικές προβλέψεις για την Αθήνα σήμερα προέβλεπαν νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους, σποραδικές καταιγίδες και ανέμους μεταβλητούς 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ.

Μεγάλη ένταση της βροχής στο Χολαργό
Μεγάλη ένταση της βροχής στο Χολαργό
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα τα φαινόμενα που σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται και πάλι και από χαλαζοπτώσεις. Ωστόσο η ζέστη παραμένει καθώς το θερμόμετρο έφτασε και τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Πολίτης τρέχει να προστατευθεί από την ξαφνική μπόρα
Πολίτης τρέχει να προστατευθεί από την ξαφνική μπόρα

(ενδεχομένως τοπικά χαλάζι μέτριου μεγέθους), τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στη Β. Ελλάδα, όπου θα διατηρήσουν τον έντονο χαρακτήρα τους.

Δείτε βίντεο από το μπουρίνι που χτύπησε τον Χολαργό

Άνοιξαν οι ουρανοί στο Χολαργό με αποτέλεσμα σε λίγα λεπτά δρόμοι και πεζοδρόμια να πλημμυρίσουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βίντεο από την καταιγίδα στη Γλυφάδα

Παρόμοιο σκηνικό και στη Γλυφάδα. Η καταρρακτώδης βροχή που ξεκίνησε το μεσημέρι, πολύ γρήγορα μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καιρός μπουρίνι βροχή Χολαργός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ