Βασιλική Πλεξίδα: Πώς είναι σήμερα η μοναδική επιζήσασα από την συντριβή στο Σαραντάπορο 2 χρόνια μετά [βίντεο] - iefimerida.gr

Βασιλική Πλεξίδα: Πώς είναι σήμερα η μοναδική επιζήσασα από την συντριβή στο Σαραντάπορο 2 χρόνια μετά [βίντεο]

Η Βασιλική Πλεξίδα
Η Βασιλική Πλεξίδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιμνημόσυνη δέηση για τους νεκρούς αξιωματικούς που επέβαιναν στο ελικόπτερο Χιούι που συνετρίβη στις 19 Απριλίου του 2017, τελέστηκε στο Σαραντάπορο με την παρουσία της μοναδικής επιζήσασας, Βασιλική Πλεξίδα.

Στην επιμνημόσυνη δέηση βρέθηκαν και οι συγγενείς των τεσσάρων αξιωματικών που έχασαν την ζωή τους, όπου και άναψαν ένα κερί στη μνήμη τους και άφησαν λίγα λουλούδια στο μνημείο που στήθηκε για να θυμίζει την τραγωδία που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο .

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρούσα στο Σαραντάπορο ήταν και η αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα, η οποία επίσης επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο και σώθηκε από θαύμα, όπως η ίδια λέει, όταν εκτινάχτηκε μαζί με το κάθισμα της λίγο πριν τη συντριβή και έτσι γλίτωσε από το θάνατο.

Η αρχιλοχίας μίλησε στην κάμερα για την τραγική εκείνη μέρα και περιέγραψε τις στιγμές που βίωσε, ευχαριστώντας για ακόμη μια φορά την Παναγία, που την πήρε στην αγκαλιά της, όπως υποστηρίζει.

Σημειώνεται πως το μοιραίο Χιούι συνετρίβη στις 19 Απριλίου του 2017 στο Σαραντάπορο λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών.

Το ελικόπτερο πετούσε σε χαμηλό ύψος, όταν ουρά του ελικοπτέρου χτύπησε σε καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να συντριβεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σαρανταπορο βασιλικη πλεξιδα Χίουι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ