Βόλος: Γυναίκα κυκλοφορούσε γυμνή στη Νέα Ιωνία -Προσήχθη από τις Αρχές - iefimerida.gr

Βόλος: Γυναίκα κυκλοφορούσε γυμνή στη Νέα Ιωνία -Προσήχθη από τις Αρχές

Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ / Φωτογραφία: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι βρίσκονταν το απόγευμα του Σαββάτου στους κεντρικούς δρόμους της Νέας Ιωνίας Βόλου, αφού μια γυναίκα εθεάθη να κυκλοφορεί γυμνή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos.gr, το περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε πλησίον του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας στη οδό Δορυλαίου, κοντά σε στάση του ΚΤΕΛ. Αμεση ήταν η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ, η οποία έφτασε στο σημείο -πιθανώς μετά από τηλεφώνημα κάποιου πολίτη- και προχώρησε στη προσαγωγή της γυναίκας.

Παρόμοιο περιστατικό πριν μερικούς μήνες

Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστό εάν η γυναίκα αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας. Σημειώνεται ότι παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και το περασμένο Ιούνιο στη Νέα Ιωνία Βόλου, μια μια γυναίκα και σε εκείνη την περίπτωση να κυκλοφορεί δίχως ρούχα σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βόλος γυμνή γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ