Βόλος: Τρία δρομολόγια την εβδομάδα για τις Σποράδες -Μόνο για τους μόνιμους κατοίκους - iefimerida.gr

Βόλος: Τρία δρομολόγια την εβδομάδα για τις Σποράδες -Μόνο για τους μόνιμους κατοίκους

Καράβι στην Αμοργό μην πάτε λόγο κορωνοϊου
Τα Κατάπολα της Αμοργού/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μόλις τρία ακτοπλοϊκά δρομολόγια την εβδομάδα θα εξυπηρετούνται από αύριο και μέχρι τις 30 Απριλίου τα νησιά των Βορείων Σποράδων στη σύνδεσή τους με τον Βόλο.

Όλα τα πλοία ,αλλά και τα ταχύπλοα, έχουν αποσυρθεί από την γραμμή Βόλου-Σποράδων λόγω της καθολικής απαγόρευσης των μετακινήσεων και κατ΄ εξαίρεση επιτρέπεται η μετακίνηση μόνο για τους μόνιμους κατοίκους των νησιών για ειδικές περιπτώσεις καθώς και η μεταφορά των προϊόντων.

Το μοναδικό οχηματαγωγό που έμεινε στη γραμμή είναι το "Express Skiathos" το οποίο θα εκτελεί το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή με αναχώρηση από το λιμάνι του Βόλου στις 8 το πρωί και θα προσεγγίζει στα λιμάνια της Σκιάθου, της Γλώσσας, της Σκοπέλου και της Αλόννησου με επιστροφή στον Βόλο στις 6.30 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βόλος Σποράδες Κορωνοϊός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ