Αράχωβα: Ο δήμαρχος απολύμανε το εσωτερικό ναού για τον κορωνοϊό - iefimerida.gr

Αράχωβα: Ο δήμαρχος απολύμανε το εσωτερικό ναού για τον κορωνοϊό

Άνδρες πραγματοποιούν απολύμανση στο εσωτερικό ναού στα πλαίσια εκτάκτων μέτρων ενάντια στον κορωνοϊό
Άνδρες πραγματοποιούν απολύμανση στο εσωτερικό ναού στα πλαίσια εκτάκτων μέτρων ενάντια στον κορωνοϊό / Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απολύμανση εντός του ναού της Παναγίας Θεοτόκου στην Αράχωβα, πραγματοποίησε ο Δήμος Διστόμου-Αραχώβης-Αντικύρων στα πλαίσια πρόληψης του κορωνοϊού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δήμαρχος Ιωάννης Σταθάς, που διετέλεσε στο παρελθόν και βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, ανάρτησε το μεσημέρι της Τετάρτης μια φωτογραφία με ανθρώπους του δήμου, οι οποίοι φορώντας ειδικές στολές απολύμαναν το εσωτερικό του ναού στην Αράχωβα.

Παρόντες στην διαδικασία απολύμανσης στα πλαίσια της προστασίας από τον κορωνοϊό, βρισκόταν και ο ιερέας της εκκλησίας. Ο κ. Σταθάς έγραψε πάνω από τη φωτογραφία με τους άνδρες που απολυμαίνουν τον ναό: «Αράχωβα ιερός ναός της Παναγίας Θεοτόκου ΤΏΡΑ!!! Νιώθω περήφανος που είχα καθηγητή τον Παπά Κώστα η ΠΡΌΛΗΨΗ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΌΛΑ ..!!!».

Αντιπαραθέσεις για την Θεία Κοινωνία εν μέσω κορωνοϊού

Η φωτογραφία στο Facebook, έρχεται εν μέσω δημόσιων αντιπαραθέσεων αναφορικά με τη Θεία Κοινωνία. Η Ιερά Σύνοδος με ανακοίνωσή της υποστήριξε πως ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται με τη Θεία Κοινωνία, ωστόσο καλεί τις ευπαθείς ομάδες να μείνουν στο σπίτι, ενώ δίνει αναλυτικές οδηγίες για την πρόληψη από τον κορωνοϊό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ιερά Σύνοδος σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι «χωρίς να καταδικάζουμε κανέναν για τον φόβο και την ανησυχία του (σ.σ.: για τον κορωνοϊό), ομολογούμε ότι όλοι οι πιστοί, επιτελώντας το χρέος της εν ελευθερία αγάπης μας, θα εξακολουθήσουμε στις Ορθόδοξες Εκκλησίες μας να λειτουργούμε και να κοινωνούμε, έχοντας την βεβαιότητα ότι κοινωνούμε στη Ζωή και στην αθανασία».

Τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα αυξήθηκαν κατά 10 σήμερα, με τους ασθενείς από τον ιό να ανέρχονται στους 99. Οι εξελίξεις αυτές έρχονται ενώ είναι προγραμματισμένο για τις 19.00 διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για νέα μέτρα ενάντια στη διάδοση του ιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ