Διπλό «μπάνιο» για τους Αθηναίους -Πήχτρα οι δρόμοι που οδηγούν στις παραλίες [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Διπλό «μπάνιο» για τους Αθηναίους -Πήχτρα οι δρόμοι που οδηγούν στις παραλίες [εικόνες & βίντεο]

Κίνηση στους δρόμους προς τις παραλίες
Κίνηση στους δρόμους προς τις παραλίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το θερμόμετρο να φτάνει στους 36 βαθμούς, μια ανάσα δροσιάς είναι το καλύτερο «φάρμακο». Μόνο που- όπως είναι φυσιολογικοί- πολλοί Αθηναίοι έκαναν την ίδια σκέψη και αποφάσισαν να αποδράσουν σε κάποια κοντινή παραλία.

Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους προς τις παραλίες, στις οποίες αποφάσισαν να πάνε όσοι δεν έφυγαν από την Αθήνα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Χαρακτηριστικό είναι πως από τη Γλυφάδα ως τα Λιμανάκια απαιτούνται 45 λεπτά, ενώ για να διανύσει κάποιος τη διαδρομή Γλυφάδα- Ανάβυσσος χρειάζεται 1,5 ώρα! Σε πολλά σημεία, τα αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα ενώ, όπως είναι λογικό, οι οδηγοί θα υποστούν την ίδια ταλαιπωρία και την ώρα της επιστροφής από τις παραλίες, το απόγευμα της Κυριακής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κίνηση στους δρόμους προς τις παραλίες
Το αδιαχώρητο στους δρόμους προς τις παραλίες

Γεμάτες και οι παραλίες

Και βέβαια, το αδιαχώρητο δεν γινόταν μόνο στους δρόμους αλλά και στις κοντινές παραλίες που αποτέλεσαν τον προορισμό για πολλούς Αθηναίους. Στις περισσότερες δεν έπεφτε… καρφίτσα, ενώ η ανεύρεση ξαπλώστρας ή έστω και ενός μικρού χώρου για την ψάθα αποτέλεσε… ειδική αποστολή.

Ομπρέλες σε παραλίες
Γέμισαν οι παραλίες
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κόσμος στη θάλασσα
Ολοι αναζητούν λίγη δροσιά
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ