Ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. ανακάλυψε ένα «δάσος» από 1.600 δενδρύλλια χασίς στην Αμφίκλεια! [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. ανακάλυψε ένα «δάσος» από 1.600 δενδρύλλια χασίς στην Αμφίκλεια! [εικόνες & βίντεο]

Ελικόπτερο της αστυνομίας
Η χασισοφυτεία αποκαλύφθηκε με τη συνδρομή ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ / Φωτογραφία: ASTYNOMIA.GR
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις μεγαλύτερες φυτείες κάνναβης, την οποία διαχειρίζονταν διακινητές χασίς, ανακάλυψαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λιβαδειάς στον δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας Φθιώτιδας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την αστυνομία, ύστερα από πολυήμερες έρευνες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, δόθηκε εντολή να «σηκωθεί» ελικόπτερο της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας και να ελέγξει μια ορεινή και δύσβατη περιοχή στα όρια του δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ, με την καθοδήγηση των αστυνομικών της Ασφάλειας Λιβαδειάς, αποκάλυψε μια τεράστια έκταση, στην οποία υπήρχαν συνολικά 1.600 δενδρύλλια χασίς. Οι αστυνομικοί, μεταξύ άλλων, διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για έναν ειδικά διαμορφωμένο – εκχερσωμένο χώρο με εμφυτευμένα δενδρύλλια κάνναβης (χασίς), ο οποίος εκτεινόταν σε 7 επίπεδα.

Δενδρύλλια χασίς
Πολύ μεγάλα χασισόδενδρα εντόπισαν οι αστυνομικοί / Φωτογραφία: ASTYNOMIA.GR

Δενδρύλλια χασίς με ύψος μέχρι τρία μέτρα!

Οι διακινητές χασίς μάλιστα είχαν στήσει δυο χώρους κατόπτευσης – παρατηρητήρια προκειμένου να παρακολουθούν τον χώρο για τυχόν εφόδους αστυνομικών. Το «δάσος» χασίς τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση από τους αστυνομικούς και χθες, Τρίτη, επενέβησαν αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών και κατάσχεσαν τα δενδρύλλια, που είχαν ύψος από 2 έως και 3 μέτρα!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δεξαμενές νερού για τα δενδρύλλια χασίς
Δεξαμενές νερού για τα δενδρύλλια χασίς / Φωτογραφία: ASTYNOMIA.GR

Στη χασισοφυτεία βρέθηκαν επίσης δυο αυτοσχέδιες δεξαμενές νερού μεγάλης χωρητικότητας, σκαπτικά εργαλεία και λάστιχα για το πότισμα και την περιποίηση των δενδρυλλίων χασίς.

Σκηνή που χρησιμοποιούσαν οι καλλιεργητές χασίς
Ενα από τα καταλύματα - σκηνές των καλλιεργητών χασίς / Φωτογραφία: ASTYNOMIA.GR

Επιπλέον, εντοπίστηκαν τρία αυτοσχέδια καταλύματα όπου… αναπαύονταν οι καλλιεργητές του χασίς. Οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των διαχειριστών της χασισοφυτείας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βίντεο από τα δενδρύλλια χασίς στην Αμφίκλεια:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ