Εμπρηστές με... μολότοφ συνελήφθησαν στην Κρήτη! -Για την πυρκαγιά στις Αρχάνες - iefimerida.gr

Εμπρηστές με... μολότοφ συνελήφθησαν στην Κρήτη! -Για την πυρκαγιά στις Αρχάνες

Φωτιά που προκλήθηκε από εμπρησμό
Φωτιά που προκλήθηκε από εμπρησμό / Φωτογραφία (αρχείου): EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυο συλλήψεις, για εμπρησμό από πρόθεση, πραγματοποίησε το ανακριτικό τμήμα των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηρακλείου Κρήτης.

Οι δυο εμπρηστές είναι Ελληνες, 37 και 16 ετών, και κατηγορούνται για την εκδήλωση της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο όρος Γιούχτα, στις Αρχάνες Ηρακλείου.

Οι δυο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου, ενώ σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για εμπρησμό από πρόθεση.

Εμπρηστές με... «μολότοφ»

Σύμφωνα με το NeaKriti, οι δυο δράστες του εμπρησμού χρησιμοποίησαν έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, με μπουκάλι, φιτίλι και εύφλεκτο υγρό, (τύπου… μολότοφ) και έβαλαν φωτιά σε ξερόχορτα, κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Οι εμπρηστές τελικά συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ύστερα από έλεγχο που έγινε στο όχημά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησαν ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε με δική τους υπαιτιότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ