Επίθεση με βιτριόλι: Οι Αρχές μελετούν τη «διαδρομή» του καυστικού υγρού -Δεν πωλείται στο εμπόριο - iefimerida.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Οι Αρχές μελετούν τη «διαδρομή» του καυστικού υγρού -Δεν πωλείται στο εμπόριο

Η 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα / Φωτογραφία: INTIMENEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να απαντήσουν στο ερώτημα πώς το βιτριόλι έφτασε στα χέρια της μαυροφορεμένης γυναίκας, που στις 20 Μαΐου επιτέθηκε κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, επιχειρούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές Αρχές.

Χθες, αστυνομικές πηγές -μετά τα αποτελέσματα του Γενικού Χημείου του Κράτους- υποστήριξαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως το θειικό οξύ (βιτριόλι) δεν πωλείται στην αγορά. Από εκείνη τη στιγμή, τα έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας επιχειρούν να «ακολουθήσουν» τη διαδρομή για το πώς το καυστικό υγρό έφτασε στα χέρια της μαυροφορεμένης γυναίκας. Οπως εκτιμάται, αυτό ίσως ήταν και το μοναδικό λάθος της δράστιδος, αφού θεωρείται απίθανο να το παρασκεύασε μόνη της και το επικρατέστερο σενάριο μέχρι στιγμής είναι να το προμηθεύτηκε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ερευνούμε πλέον πώς και από πού μπόρεσε να προμηθευτεί το βιτριόλι. Είναι ένα σημείο που μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Συνεχίζεται η μελέτη του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας

Την ίδια ώρα, οι Αρχές ερευνούν αν υπάρχει και άλλο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, που τυχόν έχουν καταγράψει την άγνωστη που επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα. Πάντως, όλο αυτό το διάστημα η αστυνομία προσεγγίζει με ιδιαίτερη διακριτικότητα τη νεαρή κοπέλα η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Προ ημερών είχε υποβληθεί στο πρώτο χειρουργείο αποκατάστασης, ενώ όπως είπε στο iefimerida.gr ο δικηγόρος της, τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλα, αφού η κοπέλα έχει εγκαύματα σε πολλά σημεία του σώματός της.

Εκτιμάται ότι όταν βελτιωθεί η κατάστασή της και ξεπεράσει το αρχικό σοκ, ίσως μπορέσει να θυμηθεί περισσότερα και να δώσει κάποια στοιχεία που πιθανόν να βοηθήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη της μαυροφορεμένης δράστιδος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ