Επίθεση με μολότοφ έξω από τα γραφεία του ΚΙΝΑΛ – Δύο επιθέσεις σε 20 λεπτά - iefimerida.gr

Επίθεση με μολότοφ έξω από τα γραφεία του ΚΙΝΑΛ – Δύο επιθέσεις σε 20 λεπτά

ΜΑΤ δέχονται επίθεση με μολότοφ
Αυτή τη φορά οι κουκουλοφόροι έβαλαν στο μάτι τα γραφεία του ΚΙΝΑΛ πετώντας βόμβες μολότοφ / Φωτογραφεία αρχείου: Eurokinissi / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο επιθέσεις έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης, από κουκουλοφόρους, έξω από τα γραφεία του ΚΙΝΑΛ, στην Χαριλάου Τρικούπη.

Οι κουκουλοφόροι εξαπέλυσαν επίθεση με μολότοφ και πέτρες σε αστυνομικούς στις 02:20 τα ξημερώματα και έφυγαν άμεσα. Ωστόσο, μετά από 20 λεπτά εμφανίστηκαν και πάλι και έκαναν δεύτερη επίθεση, η οποία και αυτή τελείωσε μετά από λίγο. Από την διπλή επίθεση των αγνώστων, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Ωστόσο, δεν έγιναν ούτε προσαγωγές ή συλλήψεις.

Για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα, γίνεται επίθεση από αγνώστους στην περιοχή, αυτή τη φορά έξω από τα γραφεία του ΚΙΝΑΛ. Λιγότερο από βδομάδα είναι που επιτέθηκαν με μολότοφ σε ΜΑΤ που βρίσκονταν επί της Χ. Τρικούπη, με τον κύκλο επεισοδίων στα Εξάρχεια και τις γύρω περιοχές, να εντείνεται από τον προηγούμενο μήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ