Εξάρχεια: Επίθεση μοτοσικλετιστών σε πεζό, μέρα μεσημέρι -Τον πέταξαν κάτω και τον κλωτσούσαν [βίντεο] - iefimerida.gr

Εξάρχεια: Επίθεση μοτοσικλετιστών σε πεζό, μέρα μεσημέρι -Τον πέταξαν κάτω και τον κλωτσούσαν [βίντεο]

Επίθεση μοτοσικλετιστών σε πεζό
Επίθεση μοτοσικλετιστών σε πεζό στα Εξάρχεια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν σταματά λεπτό η παραβατικότητα στα Εξάρχεια. Και δεν είναι μόνο οι επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, που αποτελούν πλέον «συνήθεια» κάθε βράδυ Παρασκευής και Σαββάτου, αλλά και τα κρούσματα μέρα μεσημέρι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάτι τέτοιο συνέβη και την Κυριακή το μεσημέρι. Σε διασταύρωση στα Εξάρχεια, ομάδα μοτοσικλετιστών επιτέθηκε σε πεζό, τον πέταξαν κάτω και τον κλωτσούσαν. Κάποιοι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι οι δράστες είναι μέλη ομάδων που έχουν μοιράσει τις «πιάτσες» για τη διακίνηση ναρκωτικών, άλλοι αναφέρουν πως πρόκειται για αντιεξουσιαστές.

«Δεν αντέχουμε άλλο. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου», τονίζουν οι κάτοικοι των Εξαρχείων. «Καθημερινά βλέπουμε τέτοια πράγματα από τα μπαλκόνια μας», υπογραμμίζουν.

Λίγες ώρες νωρίτερα, τα Εξάρχεια είχαν μετατραπεί σε πεδίο μάχης για ένα ακόμη βράδυ. Ομάδα που βγήκε από το Πολυτεχνείο πέταξε πέτρες και βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην οδό Πατησίων. Τα επεισόδιο κράτησαν περίπου 1,5 ώρα και η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική, από τις βόμβες μολότοφ και τα χημικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ