Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων που λήστευε πεζούς και οδηγούς οχημάτων στις Αχαρνές - iefimerida.gr

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων που λήστευε πεζούς και οδηγούς οχημάτων στις Αχαρνές

Περιπολικό της αστυνομίας
Περιπολικό της αστυνομίας -Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, συμμορία ανηλίκων η οποία διέπραττε ληστείες σε βάρος πεζών και οδηγών οχημάτων, καθώς και κλοπές από οικίες στην περιοχή των Αχαρνών.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και τη συνδρομή του Τ.Α.Ε. Δυτικής Αττικής, που πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες της 12-3-2020 στις Αχαρνές, συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι ημεδαποί, μέλη της σπείρας. Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο ακόμη μέλη.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι ανήλικοι είχαν συστήσει σπείρα, δραστηριοποιούμενη εντός και πέριξ καταυλισμού στις Αχαρνές, καθώς και σε σταθμούς διέλευσης συρμών και μέσων μαζικής μεταφοράς, που διέπραττε συστηματικά  ληστείες και κλοπές σε βάρος διερχόμενων οδηγών οχημάτων και πεζών, καθώς και κλοπές από οικίες. 

Κατά τη διάπραξη των ληστειών, δεν δίσταζαν να χρησιμοποιούν βία και να χτυπούν τα θύματά τους, προκειμένου να τους αποσπάσουν χρήματα, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί 7 περιπτώσεις ληστειών και 7 κλοπών και ειδικότερα:

  • έξι ληστείες σε βάρος πεζών
  • μία ληστεία σε βάρος διερχόμενου οδηγού
  • πέντε κλοπές από οικίες
  • δύο κλοπές από οδηγούς οχημάτων

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν κατηγορηθεί για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛ.ΑΣ. συμμορία σπείρα Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ