Εξιχνιάστηκε υπόθεση πυροβολισμών το 2017 -Σε κουρείο Αρμένιου στον Κορυδαλλό - iefimerida.gr

Εξιχνιάστηκε υπόθεση πυροβολισμών το 2017 -Σε κουρείο Αρμένιου στον Κορυδαλλό

Το κομμωτήριο στον Κορυδαλλό μετά το περιστατικό
Το κομμωτήριο στον Κορυδαλλό μετά το περιστατικό -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα έγιναν δύο χρόνια πριν, όταν ένας 33χρονος είδε την πρώην κοπέλα του να μιλά με έναν 24χρονο Αρμένιο κομμωτή και αποφάσισε να τον «συνετίσει», απευθυνόμενος σε έναν 50χρονο αρχηγό «ενοικιαζόμενης» εκβιαστικής μαφίας.

Συγκροτώντας μια ομάδα εννέα άτομα, οι άνθρωποι της νύχτας την 1η Αυγούστου το 2017 έφτασαν έξω από το κουρείο του 24χρονου στον Κορυδαλλό και οπλισμένοι με πιστόλια και γκλοπ επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη και στους δύο συγγενείς του που έτυχε να βρίσκονται εντός του καταστήματος. Αφού τους ξυλοκόπησαν άσχημα, ένας 34χρονος από το Ιράν άρχισε να πυροβολεί εντός του κουρείου με δύο αδέσποτες σφαίρες να τραυματίζουν σοβαρά μια 29χρονη κοπέλα και έναν ακόμη άνδρα που βρισκόντουσαν σε διπλανή καφετέρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση δύο χρόνια μετά

Σήμερα, δύο χρόνια μετά το περιστατικό, τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, εξιχνίασαν την υπόθεση σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος 14 ατόμων, εκ των οποίων πέντε κατηγορούνται για τη απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ συνελήφθη ο 34χρονος από το Ιράκ.

Η σπασμένη τζαμαρία από τους πυροβολισμούς
Η σπασμένη τζαμαρία από τους πυροβολισμούς -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Μεταξύ των κατηγορουμένων βρίσκεται και ο 50χρονος «αρχηγός» στον οποίο είχε απευθυνθεί ο 33χρονος. Σημειώνεται ότι ο φερόμενος ως αρχηγός των «ενοικιαζόμενων» μπράβων μετά το περιστατικό, προφυλακίστηκε για άλλη υπόθεση σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, εκβιάσεις, διακίνηση ναρκωτικών, συνέργεια σε ανθρωποκτονία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ενδεικτικό της επικινδυνότητας των κατηγορουμένων είναι ότι στην πλειοψηφία τους έχουν απασχολήσει στο παρελθόν ξανά τις Αρχές για πλήθος αδικημάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ