Εύβοια: Εκκενώνονται προληπτικά σπίτια στη Χαλκίδα λόγω της κακοκαιρίας- Υπερχείλισε ποτάμι - iefimerida.gr

Εύβοια: Εκκενώνονται προληπτικά σπίτια στη Χαλκίδα λόγω της κακοκαιρίας- Υπερχείλισε ποτάμι

Ποταμός «φουσκωμένος» στα Ψαχνά
Η κακοκαιρία στην Εύβοια φέρνει τον Δήμο Χαλκίδας να προχωρά σε εκκένωση κατοικιών στην περιοχή Λήλαντα / Φωτογραφία: tvstar.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα και στην Εύβοια, με το Δ.Σ. του Δήμου Χαλκίδας να αποφασίζει εκκένωση κατοικιών!

Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας, στην περιοχή του Λήλαντα υπερχείλισε ένα ποτάμι και έπειτα από σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείου του Βασιλικού, μεταξύ του Δήμου Χαλκίδας, της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας και της Αστυνομίας, αποφασίστηκε να δοθεί εντολή εκκένωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συνεδρίαση Δήμου Χαλκίδας, Περιφέρειας και αστυνομίας
Τη νύχτα συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. του δήμου Χαλκίδας

Μάλιστα, συμφωνήθηκε να γίνει ενημέρωση των κατοίκων από σπίτι σε σπίτι, ώστε να εκκενωθούν πιο γρήγορα οι οικίες, πριν χειροτερέψει η κατάσταση. Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο Δήμος Χαλκίδας έχει ήδη επικοινωνήσει με ξενοδοχεία, ώστε να φιλοξενηθούν για τη νύχτα, όσοι θα αναγκαστούν να αφήσουν τα σπίτια τους για λόγους ασφαλείας.

«Φούσκωσε» ποτάμι στα Ψαχνά

Με τον ίδιο φόβο είναι και οι κάτοικοι στα Ψαχνά Ευβοίας, καθώς στη διάρκεια της νύχτας, ο ποταμός Μεσσάπιος «φούσκωσε». Τα νερά πλησιάζουν απειλητικά το επίπεδο του δρόμου, με τους κατοίκους να ανησυχούν, καθώς αν συνεχιστεί η βροχή η νύχτα, υπάρχει ο κίνδυνος πλημμυρών στις κατοικίες που βρίσκονται παράπλευρα του ποταμού μέσα στη πόλη.

Ποταμός Μεσσάπιος «φουσκωμένος» στα Ψαχνά
Το επίπεδο του δρόμου πλησιάζουν τα νερά στον ποταμό Μεσσάπιο στα Ψαχνά
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ