Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην ορεινή Ξάνθη [βίντεο] - iefimerida.gr

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην ορεινή Ξάνθη [βίντεο]

Μεγάλη πυρκαγιά στην ορεινή Ξάνθη
Μεγάλη πυρκαγιά στην ορεινή Ξάνθη / Φωτογραφία: xanthinea.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στην ορεινή Ξάνθη και στην τοποθεσία «Στέγαστρο Νικολαΐδη», στον Δαφνώνα κοντά στη Σταυρούπολη.

Αμεσα κινητοποιήθηκε για την κατάσβεσή της η Πυροσβεστική, καθώς και εθελοντές κάτοικοι από την περιοχή, αλλά και ο Κυνηγετικός Σύλλογος της Σταυρούπολης. Επίσης, στο σημείο επιχειρούν από αέρος και αεροσκάφη Πετζετέλ. Μετά από λίγη ώρα, κατάφεραν να την θέσουν υπό μερικό έλεγχο, ενώ στο σημείο συνεχίζουν να επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα, 1 πεζοπόρο τμήμα και από αέρος συνδράμουν δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη PZL.

https://www.facebook.com/xanthinea/videos/721763294950626/?__xts__[0]=68.ARD1ZKtpBRLXVBHhS2D6P8_CYhtPJDwjMv36zrAK19x4XI7wwOBt2dzlzC4pMaBh75N4hluiDa2DAUEC9GzZZcoHnCbTu496bfRHGRqfuv3ezDm4cDK7oa1Dvti8rrDt4Cg1iH-VXKmKd-w2ltFk_EqJph_JPDhJ3WuYPJdLhxxNfRC9KMWyUmmUaXF9xg1RZzpaDhmGSxT7UdBQeSX9Jf-Lfq6N1lahXMYAvzb3qZ_foppmoikkDAFC9XOLfI6auAaRq3ifwfRq8TvYNNWE5UrWp9Yf4Ud8yEbOylG8wy2iVpToeKKK2pFvouLCs_JjbRxhQVBV2DBrxtrSVus_157F5uFnnt0uEnA&__tn__=-R

Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη βρίσκεται και άλλη μία πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία στη νότια Κέρκυρα. Η φωτιά πλησιάζει επικίνδυνα τα σπίτια των χωριών Νεοχώρι και Παλαιοχώρι, για τα οποία πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσής τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιά πυρκαγιά Ξάνθη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ