Τους αιχμαλώτισε όλους: Η απρόσμενη κίνηση του Δρυμωνάκου στον αγώνα κολύμβησης του Spetses mini Marathon 2019 [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τους αιχμαλώτισε όλους: Η απρόσμενη κίνηση του Δρυμωνάκου στον αγώνα κολύμβησης του Spetses mini Marathon 2019 [εικόνες & βίντεο]

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος τερματίζει στο Spetsathlon Mini Marathon 2019
Κολύμπι, σήμερα, στο Spetses Mini Marathon!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΥΛΟΣ

Το ήθος του αθλητή με τις παγκόσμιες και ευρωπαϊκές επιτυχίες στην κολύμβηση επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά ο Γιάννης Δρυμωνάκος στο Spetses mini Marathon 2019.

Ο Έλληνας κολυμβητής με χαρακτηριστική άνεση έπεσε στο νερό, κατάπιε με μοναδικό στιλ την υδάτινη διαδρομή της κούρσας του Spetses mini Marathon 2019 και επέστρεψε ακούραστος στον τερματισμό. Και ενώ όλος ο κόσμος περίμενε στην παραλία των Σπετσών για να αποθεώσει τον Δρυμωνάκο, εκείνος απέδειξε τι σημαίνει να είσαι αθλητής με ήθος. Σταμάτησε πριν τον τερματισμό, έθεσε τον εαυτό του εκτός συναγωνισμού και περίμενε τους συναθλητές του για τερματίσουν μαζί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η στιγμή που ο Γιάννης Δρυμωνάκος βγαίνει από τη θάλασσα με τον Γιάννη Θώμογλου
Η στιγμή που ο Γιάννης Δρυμωνάκος βγαίνει από τη θάλασσα με τον Γιάννη Θώμογλου

Η κίνηση αυτή ενθουσίασε το κοινό. Πλήθος κόσμου χειροκρότησε θερμά τον Γιάννη Δρυμωνάκο και δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν φωτογραφηθούν μαζί του όταν εκείνος βγήκε, λίγη ώρα αργότερα, από το νερό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής της κολύμβησης στις δηλώσεις που έκανε τόνισε πως έχει έρθει η στιγμή να δώσει σκυτάλη στην επόμενη γενιά κολυμβητών. «Δίνουμε τη σκυτάλη στη νέα γενιά. Δεν έκανα κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνουν όλοι οι αθλητές. Έφτασα στον τερματισμό και απλώς περίμενα τους συναθλητές μου να τερματίσουμε παρέα», είπε ο Γιάννης Δρυμωνάκος αναφερόμενος στην κίνησή του να μην τερματίσει πρώτος. Για την ιστορία ο 17χρονος Σάββας Θώμογλου τερμάτισε πρώτος. Είναι ο ασημένιος ολυμπιονίκης νέων.

 Το κοινό αποθεώνει τον Γιάννη Δρυμωνάκο
Το κοινό αποθεώνει τον Γιάννη Δρυμωνάκο
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξαναέπεσε στη θάλασσα ο Δρυμωνάκος για να βρει τους μαθητές του

Το κολύμπι όμως δεν είχε τελειώσει για τον Γιάννη Δρυμωνάκο, αφού λίγη ώρα αργότερα έπεσε και πάλι στη Σπετσιώτικη θάλασσα προκειμένου να πάει κοντά στους μαθητές του, οι οποίοι διαγωνίζονταν στο Spetses mini Marathon 2019, για να τους εμψυχώσει και να φτάσουν παρέα στον τερματισμό.

 Η στιγμή της εκκίνησης του αγωνίσματος. Η βουτιά στην θάλασσα των Σπετσών 
Η στιγμή της εκκίνησης του αγωνίσματος. Η βουτιά στην θάλασσα των Σπετσών 

Συγκίνηση για τον κολυμβητή ετών 81

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος μπορεί να μαγνήτισε όλα τα βλέμματα, ωστόσο η πιο
συγκινητική στιγμή του αγωνίσματος της κολύμβησης ήταν όταν τερμάτισε και βγήκε από τη θάλασσα ο γηραιότερος από τους συμμετέχοντες, ο 81χρονος Νίκος Θωμάς.

 Η στιγμή που τερματίζει στο αγώνισμα της κολύμβησης στο  Spetses mini Marathon 2019 ο 81χρονος Νίκος Θωμάς
Η στιγμή που τερματίζει στο αγώνισμα της κολύμβησης στο Spetses mini Marathon 2019 ο 81χρονος Νίκος Θωμάς
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο 81χρονος Νίκος Θωμάς παρέδωσε ένα μάθημα ζωής. spetses mini marathon
Ο 81χρονος κολυμβητής παρέδωσε ένα μάθημα ζωής.

Στον τερματισμό τον υποδέχθηκε ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Μαρίνα Λύδα Κουταρέλλη από το Spetses mini Marathon 2019, ενώ αθλητές, συμμετέχοντες και θεατές δεν σταματούσαν να χειροκροτούν τον 81χρονο, ο οποίος μόλις είχε παραδώσει ένα σπάνιο μάθημα ζωής σε όλους.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος με τον διευθυντή σύνταξης του iefimerida.gr Βασίλη Πούλο
Ο Γιάννης Δρυμωνάκος με τον διευθυντή σύνταξης του iefimerida.gr Βασίλη Πούλο
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ