Γρεβενά: Στα λευκά «ντύθηκε» η Σαμαρίνα -Καλύφθηκε από το χιόνι [βίντεο] - iefimerida.gr

Γρεβενά: Στα λευκά «ντύθηκε» η Σαμαρίνα -Καλύφθηκε από το χιόνι [βίντεο]

Χιονόπτωση στην Σαμαρίνα Γρεβενών.
Χιονόπτωση στη Σαμαρίνα Γρεβενών / Φωτογραφία: EUROKINISSI / KOSTAS VILLA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλες ποσότητες χιονιού έχουν δεχθεί τα ορεινά των Γρεβενών.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η Σαμαρίνα Γρεβενών έχει «βουλιάξει» από το χιόνι. Η πλατεία της Σαμαρίνας έχει σκεπαστεί από ένα λευκό πέπλο χιονιού, δημιουργώντας ένα μαγευτικό σκηνικό, ενόψει μάλιστα των Χριστουγέννων.

Ωστόσο, οι οδηγοί που κινούνται στην περιοχή, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες. Αλυσίδες θα πρέπει επίσης να τοποθετήσουν στα αυτοκίνητά τους, όσοι κυκλοφορούν σε ορεινά τμήματα του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

Νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια, καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα από το μεσημέρι στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, καθώς και τη Θράκη. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και τα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας, κατά τόπους πυκνές μέχρι το μεσημέρι.

Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν βαθμιαία από το μεσημέρι και από τα δυτικά και το βράδυ στη δυτική Μακεδονία ο καιρός θα βελτιωθεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανεμοι: Νοτιοανατολικοι 4 με 6, στα ανατολικά 7 και στο Θρακικό τοπικά 8 μποφόρ. Σταδιακά από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων και το βράδυ θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές από το μεσημέρι. Σταδιακά από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά από το μεσημέρι σε βόρειους βορειοδυτικούς και ενισχυόμενοι πρόσκαιρα το απόγευμα σε 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ