Χίος: Υδροστρόβιλος «χτύπησε» το νησί -Αφησε πίσω του ζημιές [βίντεο] - iefimerida.gr

Χίος: Υδροστρόβιλος «χτύπησε» το νησί -Αφησε πίσω του ζημιές [βίντεο]

Ο υδροστρόβιλος στη Χίο
Ο υδροστρόβιλος στη Χίο -Φωτογραφία: Youtube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας εντυπωσιακός υδροστρόβιλος δημιουργήθηκε το πρωί σε θαλάσσια περιοχή της Χίου, με το φαινόμενο να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης για αρκετούς κατοίκους τους νησιού.

Οπως αναφέρουν τοπικές ιστοσελίδες με το που δημιουργήθηκε το φαινόμενο πολλοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να το απαθανατίσουν. Σημειώνεται ότι το φαινόμενο εμφανίστηκε κοντά στην παραλιακή πόλη Βροντάδο. Ωστόσο, σύμφωνα με την alithia.gr το πέρασμα του υδροστρόβιλου προκάλεσε και ζημιές. Συγκεκριμένα, ξεριζώθηκαν αλμυρίκια τα οποία καταπλάκωσαν ΙΧ, ενώ σηκώθηκαν ακόμα και τέντες από επιχειρήσεις. Παράλληλα, λαμαρίνες, ξύλα και άλλα αντικείμενα παρασύρθηκαν, χωρίς να προκαλέσουν κανέναν τραυματισμό.

Βίντεο: Υδροστρόβιλος «χτύπησε» τη Χίο

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από τον υδροστρόβιλο που δημιουργήθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Χίο και προκάλεσε ζημιές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ υδροστρόβιλος Χίος ζημιές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ