Η κακοκαιρία έπληξε και την Ημαθία -Δέντρα ξεριζώθηκαν στη Βέροια, χαλάζι έπεσε στη Νάουσα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η κακοκαιρία έπληξε και την Ημαθία -Δέντρα ξεριζώθηκαν στη Βέροια, χαλάζι έπεσε στη Νάουσα [βίντεο]

Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο σε περιοχή της Ημαθίας
Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο σε περιοχή της Ημαθίας / Φωτογραφία: Pliroforiodotis.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή ήταν η κακοκαιρία που έπληξε περιοχές της Ημαθίας το βράδυ της Τετάρτης, με έντονες βροχοπτώσεις και πτώσεις δέντρων σε μια σειρά από περιοχές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, veria.gr, η κακοκαιρία που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον έξι ανθρώπων στη Χαλκιδική, έπληξε και την Ημαθία, με την καταιγίδα να ξεσπά στις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης. Αν και η κακοκαιρία είχε σύντομη διάρκεια, προκάλεσε σημαντικά προβλήματα στη Νάουσα, τη Βέροια και την Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Συγκεκριμένα στην πόλη της Νάουσας σημειώθηκε και χαλαζόπτωση.

Από το βράδυ της Τετάρτης ως και σήμερα το πρωί, η Πυροσβεστική έχει κληθεί να απομακρύνει κλαδιά και κορμούς δέντρων από δεκάδες σημεία. Στην περιοχή της Αλεξάνδρειας, κοντά στο Βρυσάκι, λεωφορείο προσέκρουσε σε δέντρο που έπεσε από τον δυνατό αέρα.

Κολόνα της ΔΕΗ κατέρρευσε στην Πατρίδα Ημαθίας προκαλώντας προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση από την κακοκαιρία
Κολόνα της ΔΕΗ κατέρρευσε στην Πατρίδα Ημαθίας προκαλώντας προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση από την κακοκαιρία / Φωτογραφία: Pliroforiodotis.gr

Δέντρα ξεριζώθηκαν από την κακοκαιρία

Στο δρόμο Βέροιας – Μακροχωρίου την ώρα της κακοκαιρίας, μητέρα εγκλωβίστηκε σε στάση λεωφορείου με το ανήλικο παιδάκι της. Περιπολικό της αστυνομίας βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να τους παραλάβει. Σε πολλά σημεία του νομού υπάρχει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος καθώς κλαδιά δέντρων και ολόκληρα δέντρα που έπεσαν προκάλεσαν ζημιές στα καλώδια του δικτύου της ΔΕΗ. Οι εικόνες από τις πτώσεις δέντρων στην Αλεξάνδρεια, στο βίντεο που ακολουθεί, είναι χαρακτηριστικές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζημιές προκλήθηκαν και στη Βέροια. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον αέρα ξηλώθηκε δένδρο στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, ενώ σε πολλά σημεία οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια. Στην Πατρίδα δέντρο καταπλάκωσε σταθμευμένο αυτοκίνητο ενώ ξηλώθηκε και κολώνα της ΔΕΗ. Πτώση δένδρου σημειώθηκε και έξω από το Λαζοχώρι.

Πληροφορίες για έναν νεκρό την ώρα της κακοκαιρίας

Το τοπικό μέσο pliroforiodotis.gr μεταδίδει πως ένας ηλικιωμένος βρέθηκε την ώρα που ξέσπασε το μπουρίνι στον δρόμο, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να βρει καταφύγιο και τελικά να χάσει τη ζωή του. Ο άνδρας φαίνεται πως έφυγε από το καφενείο το βράδυ της Τετάρτης για το σπίτι του. Τα αίτια του θανάτου του είναι παθολογικά και δεν οφείλονται σε κάποιο χτύπημα την ώρα της κακοκαιρίας.

Δυνατός άνεμος και βροχή σαρώνουν τα πάντα σε βίντεο από την Ημαθία

Σε βίντεο το βράδυ της Τετάρτης είναι προφανές πως το μπουρίνι σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια Ημαθίας ήταν σαρωτικό, με έντονη βροχή αλλά και ισχυρούς ανέμους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ