Ηγουμενίτσα: Νεκρός 27χρονος μοτοσικλετιστής -Επεσε στη θάλασσα με τη μηχανή - iefimerida.gr

Ηγουμενίτσα: Νεκρός 27χρονος μοτοσικλετιστής -Επεσε στη θάλασσα με τη μηχανή

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας μοτοσικλετιστής στην Ηγουμενίτσα όταν έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου που οδηγούσε με συνέπεια να καταλήξει στην θάλασσα.

Συγκεκριμένα, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας ενημερώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (16/06) ότι ένας 27χρονος μοτοσικλετιστής, κινούμενος επί της επαρχιακής οδού Ηγουμενίτσας-Δρεπάνου, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα την πτώση του στη λιμνοθάλασσα, δεξιά του δρόμου.

Μεταφέρθηκε στα Επείγοντα

Αμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη του γραφείου Τροχαίας της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ ο 27χρονος, ο οποίος είχε ήδη ανασυρθεί από προσωπικό του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ