Ηλεία: Νύχτα τρόμου για ηλικιωμένο -Ληστεία με λεία 1.800 ευρώ - iefimerida.gr

Ηλεία: Νύχτα τρόμου για ηλικιωμένο -Ληστεία με λεία 1.800 ευρώ

Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ -Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα ληστείας έπεσε ένας ηλικιωμένος στην Ηλεία ο οποίος στα 92 του χρόνια βίωσε ίσως την πιο τρομακτική νύχτα της ζωής του όταν είδε ξαφνικά μέσα στο σπίτι του δύο αγνώστους.

Αναλυτικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη (19/06). Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ilialive.gr ο ηλικιωμένος άνδρας είχε πέσει για ύπνο όταν ξαφνικά είδε πάνω από το κεφάλι του τους δύο δράστες να κρατούν μαχαίρια και να τον απειλούν να τους δώσει όσα χρήματα είχε στην οικία του.

Η λεία της ληστείας

Ανήμπορος να αντιδράσει ο 92χρονος αμέσως έδειξε στους ληστές το μέρος όπου φιλούσε τις οικονομίες που είχε για περίπτωση ανάγκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες άρπαξαν το ποσό των 1.800 ευρώ από τον ηλικιωμένο άνδρα και εν συνεχεία έγιναν καπνός.

Παρά το σοκ ο ηλικιωμένος μετά τη ληστεία κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς του τμήματος Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Μέχρι στιγμής τα ίχνη των δραστών αγνοούνται, ενώ σχηματίστηκε και δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα σε βάρος αγνώστων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ληστεία ηλικιωμένος Ηλεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ