Κακοκαιρία στη Χαλκιδική: Η φονική καταιγίδα ψηλά – Επιβάτης πτήσης την κατέγραψε σε βίντεο - iefimerida.gr

Κακοκαιρία στη Χαλκιδική: Η φονική καταιγίδα ψηλά – Επιβάτης πτήσης την κατέγραψε σε βίντεο

Εθελοντής καθαρίζει την παραλία στη Χαλκιδική από τις καταστροφές
Πλάνα από την καταιγίδα στη Χαλκιδική από ψηλά, κατέγραψε επιβάτης αεροπλάνου / Φωτογραφία: Intime / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική άφησε πίσω της ανθρώπινες ζωές, αλλά και εικόνες που στην Ελλάδα δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Η ισχυρή καταιγίδα διέλυσε τα πάντα στο πέρασμά της, προκαλώντας τεράστιες ζημιές στον νομό Χαλκιδικής, αλλά και θύματα. Οι εικόνες και τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο είναι πάρα πολλές. Πρόσφατα ανέβηκε άλλο ένα βίντεο από... αέρα. Συγκεκριμένα, ένας επιβάτης μιας πτήσης που έτυχε να περνάει πάνω από την Χαλκιδική, την ώρα της μεγάλης καταιγίδας, είδε τις αστραπές που έκαναν τη νύχτα μέρα στον ουρανό και τράβηξε μερικά πλάνα με το κινητό του.

Από το βίντεο που ανέβασε, αυτό που παρατηρεί κανείς είναι ότι οι αστραπές δεν σταματούν να πέφτουν η μία μετά την άλλη, φωτίζοντας τον ουρανό. Το θέαμα που δημοσίευσε το northmeteo στο youtube από ψηλά δείχνει εντυπωσιακό, αλλά το αποτέλεσμά του, ήταν τραγικό για τους κατοίκους της βόρειας Ελλάδας και κυρίως της Χαλκιδικής...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ